"Toti pariorii care au depus bani in perioada 10-30 septembrie vor fi amendati". A inceput cruciada impotriva pariurilor online, 54 de mii de romani risca sanctiuni

pariuri sportive Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Octombrie 2015, 15:11
Data actualizarii: Marti 20 Octombrie 2015, 15:27

Oficiul National pentru Jocuri de Noroc (ONJN) a demarat cruciada impotriva pariurilor ilegale si ar putea amenda pana la 54 de mii de romani care au depus si rulat bani pe siteuri considerate ilegale in tara noastra.

Oficiul National pentru Jocuri de Noroc a inceput deja procesul de sanctionare al pariorilor care au rulat bani pe siteuri considerate ilegale in Romania. Potrivit cotidianului Gazeta Sporturilor, peste 54 de mii de romani ar urma sa primeasca acasa un proces verbal, desi ONJN a sustinut initial ca cei sanctionati vor fi pariorii care au jucat peste 5.000 de lei in perioada 10-30 septembrie.

"In baza de date avem undeva la 54 de mii de persoane care urmeaza sa primeasca amenzi", a spus Andreea Iordache, purtator de cuvant al ONJN, pentru Gazeta Sporturilor.

Reprezentanta ONJN a completat apoi: "Legislatia prevede ca toti pariorii care au depus bani in perioada 10-30 septembrie vor fi amendati, chiar si daca au rulat doar 5 lei. Amenzile sunt intre 5.000 lei si 10.000 lei", a mai spus aceasta.

Potrivit portalului pariurix.com, romanii au inceput deja sa primeasca sanctiunile acasa.

"Treaba sta cam asa...am primit amenda 5.000 ron pe care o pot contesta in 15 zile. Din 10-30 septembrie au zis ca sunt 56 de mii de amenzi", a scris un utilizator.

SURSA FOTO: PARIURIX.COM

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!