Telefonul de ULTIMA ora care ii schimba viata lui Tatarusanu! Uita de Olympiakos pentru un contract in Premier League! Ce echipe il vor

Ciprian Tatarusanu Newcastle Olympiakos Pireu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Decembrie 2013, 13:58
Data actualizarii: Duminica 29 Decembrie 2013, 15:32

Olympiakos insista pentru Tatarusanu, insa afacerea e departe de a fi incheiata! Portarul Stelei a primit o oferta BETON din Anglia!

Pe adresa Stelei a venit o propunere de la un club din Premier League care si-l doreste inca de acum pe goalkeeper, sustin surse din Ghencea. Urmarit inca de la inceputul sezonului de Sunderland, Crystal Palace si Newcastle, Tatarusanu a primit vestea ca exista cel putin o oferta concreta pentru el! E tentat sa o accepte, avand in vedere expunerea de care ar avea parte, desi garantiile pentru un loc de titular ar fi mult mai mici decat in Grecia.

La Newcastle, stelistul ar putea sa-i ia locul lui Tim Krul, cautat de mai multe echipe importante. Cel tarziu dupa Campionatul Mondial, olandezul vrea sa plece pentru o provocare superioara, iar Tatarusanu are argumente importante pentru a fi solutia principala de inlocuire. Marea rivala a echipei antrenate de Alan Pardew, Sunderland, si-l doreste si ea pe titularul din poarta nationalei. Chiar daca e acum pe ultimul loc in Anglia, Gustavo Poyet e sigur ca poate salva clubul de la retrogradare. Aceleasi ambitii le are si Palace, cea de-a 3-a optiune posibila in cazul Tatarusanu.

Cumparat de Steaua cu 1,5 milioane de euro in 2008 de la Gloria Bistrita, portarul de 27 de ani a ajuns in Ghencea un an mai tarziu. S-a luptat pentru locul in primul 11 mai intai cu Robinson Zapata, apoi cu Razvan Stanca, iar in ultimii doi ani si jumatate a devenit om de baza pentru Stoichita si Reghecampf, ultimii doi antrenori ai Stelei.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!