Un jucator LEGITIMAT la Rapid, implicat in scandalul de prostitutie cu minori! REACTIA unui apropiat:

Doru Bratu Rapid Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Iunie 2011, 17:37
Data actualizarii: Joi 30 Iunie 2011, 17:39

Pe langa directorul OTV, numele unui jucator de la Rapid apare in scandalul de proxenetism si prostitutie cu minori din Bucuresti si Ilfov.

Doru Bratu, fotbalist de 22 de ani legitimat la Rapid II, e implicat in reteaua de proxeneti demascata de politisti joi dimineata. Bratu a fost imprumutat anul trecut la Juventus Colentina si urma sa mearga la FC Snagov.

UPDATE 17:40:
"Am auzit ca n-a fost retinut si ca ar fi doar client al retelei, nu «peste». Nu l-au arestat. Nimeni nu l-a banuit vreodata ca ar avea alta orientare sexuala. Nu stim daca se va intoarce la noi si cum va fi primit in vestiar. De fapt, nu stiu unde si-ar mai putea continua cariera, desi se auzizse ceva si de FC Snagov. «Tiganu’» ( cum este poreclit Bratu) era mai cochet ca femeile. Isi facea numai frizuri trasnite, tot felul de «creste». In rest, avea mereu grija sa fie epilat peste tot, pe piept, pe picioare. Se pensa mai des ca femeile. Nimic din toate astea nu ne-a dat de gindit ca ar fi homosexual. Multi fotbalisti merg des pe la saloanele de infrumusetare, dar nu inseamna ca sint homosexuali. Doru Bratu nu a facut niciodata avansuri vreunui coechipier”, a spus un coleg al lui Bratu pentru evz.

Politistii au desfasurat, joi, 27 de perchezitii pentru prinderea suspectilor. Toate persoanele implicate in acest caz sunt barbati care aveau fie rolul de proxeneti, fie se prostituau, fie erau clienti.

Unii dintre acestia erau proxeneti, dar se si prostituau, iar altii sunt suspectati inclusiv de racolare de minori si act sexual cu un minor. Printre persoanele vizate in dosar se numara si Doru Iuga, director la postul de televiziune OTV si mai multi oameni de afaceri, afirma sursele citate. Perchezitiile erau in desfasurare, iar suspectii vor fi dusi la audieri la Politia Capitalei.

Mascatii au descins in aceasta dimineata la mai multe adrese din Bucuresti si Ilfov in cautarea mai multor persoane acuzate de prostitutie si proxenetism. Anchetatorii au eliberat 27 de mandate de aducere.


CITESTE AICI MAI MULTE, PE STIRILEPROTV.RO

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!