Scrisoarea cutremuratoare oferita de Reeva Steenkamp lui Pistorius, inainte sa fie ucisa. Ce mesaj i-a lasat

Reeva Steenkamp Oscar Pistorius Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 15 Aprilie 2014, 16:22
Data actualizarii: Marti 15 Aprilie 2014, 16:28

►Incepe saptamana mare in fotbal. Se poate intampla ORICE! Miercuri, 20.30: Astra - Petrolul, joi, 20.30: Dinamo - Steaua, in direct la ProTV

Astazi s-a incheiat interogatoriul lui Oscar Pistorius, acuzat ca si-a ucis intentionat iubita dupa o cearta. Fostul sportiv a citit astazi la tribunalul din Pretoria scrisoarea de Sfantul Valentin pe care Reeva i-a scris-o inainte sa fie ucisa. "Ea a scris data in partea stanga si a mai scris: "Cred ca astazi e o zi buna pentru a spune: Te iubesc".", a spus Pistorius la tribunal.

In ultimele zile, procurorul de caz a prezentat mai multe mesaje pe care cei doi si le trimiteau, subliniind ca fostul atlet nu i-a spus niciodata partenerei sale "Te iubesc". Pistorius nu a negat niciodata faptul ca si-a impuscat iubita, dar a sustinut din prima zi ca este vorba despre o neintelegere.

Acesta sustine ca, la acea vreme, a crezut ca i-au intrat hoti in casa si a tras focuri de arma fara sa stie ca Reeva s-a trezit pentru a merge la toaleta. Daca va fi gasit vinovat in acest caz pentru crima cu premeditare, Oscar Pistorius risca o condamnare de 25 de ani de inchisoare.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!