Regulamentul concursului ”Tu faci clasamentul!”

Tu faci clasamentul concurs Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Februarie 2011, 18:56
Data actualizarii: Vineri 04 Februarie 2011, 18:56

Art. 1 Organizator

PROTV S.A., cu sediul in Bucuresti, Bd. Pache Protopopescu, nr 109, sector 2, inregistrata la Registrul Comertului nr. J40/24578/1992, avand cod unic de inregistrare 2835636, atribut fiscal R.

Art. 2 Durata actiunii

Actiunea se deruleaza in intervalul 4 februarie (ora 11:00) – 30 mai 2011, in scopul fidelizarii internautilor si cresterii traficului pe site-ul www.sport.ro. ProTV isi rezerva dreptul de a modifica datele de incepere si de terminare, fara drept de compensare, dar nu inainte de a anunta publicul pe site-ul www.sport.ro

Art. 3 Conditiile de participare

Concursul se adresează tuturor internautilor site-ului www.sport.ro, cu domiciliul pe teritoriul Romaniei. Nu vor avea drept de participare angajatii MEDIAPRO si PROTV SA si ai partenerilor implicati in organizarea acestei actiuni, precum si rudele de grad intai ale acestora. Participarea la campania ”Tu faci clasamentul!” implica acceptarea ca numele si textele prezentate de participantii castigatori sa poata fi facute publice in scop publicitar, fara niciun fel de pretentie de ordin patrimonial.

Art. 4 Protectia datelor personale

Prin accesarea paginii concursului ”Tu faci clasamentul!” copletarea datelor personale in formularul de inscriere si selectarea butonului „Trimite”, orice participant isi exprima acordul ca toate datele cu caracter personal sa fie incluse in baza de date a S.C. PRO TV S.A, persoana juridica inregistrata in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal, sub numarul 17155. Scopul prelucrarii datelor este „reclama, marketing si publicitate”.
S.C. PRO TV S.A prelucreaza datele personale ale participantilor in vederea organizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii, precum si pentru a informa in legatura cu alte produse, servicii, evenimente, etc. (telefon, SMS, e-mail, posta, etc).
Conform dispozitiilor art.20 alin.(1) din Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. PROTV S.A. are obligatia de a aplica masurile tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor cu caracter personal impotriva distrugerii accidentale sau ilegale, pierderii, modificarii, dezvaluirii sau accesului neautorizat, precum si impotriva oricarei alte forme de prelucrare ilegala.

Datele cu caracter personal prelucrate in vederea prganizarii acestui concurs, desemnarii castigatorilor si atribuirii de premii sunt destinate utilizarii de catre S.C.PRO TV S.A si vor fi comunicate numai partenerilor contractuali ai operatorului cu care acesta colaboreaza in vederea organizarii concursului si publicului larg prin afisarea listei castigatorilor premiilor acordate in cadrul concursului. La incheierea operatiunilor de prelucrare a datelor in scopul organizarii acestui concurs, S.C. PRO TV S.A. nu va transfera aceste date unui alt operator. Comunicarea acestor date partenerilor contractuali se realizeaza numai in scopul informarii lor in privinta derularii concursului si desemnarii castigatorilor. S.C. PRO TV S.A nu raspunde pentru eventuala utilizare neautorizata a datelor cu caracter personal de catre partenerii sai.

Conform Legii 667/2001, participantii au urmatoarele drepturi: dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie. Pentru exercitarea acestor drepturi participantii trebuie sa inainteze S.C. PRO TV S.A. o cerere scrisa, datata si semnata, pe care sa o depuna la sediul din Bulevardul Pache Protopopescu nr. 109, sector 2, Bucuresti.

Daca unele date furnizate sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Art. 5 Modul de desfasurare a actiunii

Incepand din data 4 februarie (ora 11:00) site-ului www.sport.ro pune la bataie 5 premii a cate 100 de euro fiecare.
Pentru a intra in concurs, orice user al site-ului www.sport.ro trebuie sa completeze formularul de inscriere postat pe site si sa posteze o propunere de clasament pentru finalul campionatului Liga 1 de fotbal. Acest clasament trebuie sa cuprinda numele echipelor pe care user-ul ar dori sa le vada pe primele 6 pozitii din Ligia I de fotbal, la finalul campionatului.

Userii se pot inscrie de vineri 4 februarie 2011, ora 11:00 pana vineri 25 februarie 2011, ora 11:00. Orice user care doreste sa se inscrie in concurs o poate face o singura data pe toata durata ca campaniei.

Daca la finalul campionatului, pe 21 mai 2011, clasamentele propuse de utilizatorii siteului www.sport.ro care s-au inscris in concurs coincid cu rezultatele obtinute de echipe in urma jocului din teren, se vor desemna prin tragere la sorti 5 castigatori. Fiecare va primi cate 100 de euro. Castigatorii vor fi anuntati pe 30 mai 2011.

In cazul in care participantii la concurs au furnizat date de contact eronate si nu pot fi contactati, acestia sunt automat descalificati.

Administratorii site-ului www.sport.ro isi rezerva dreptul de a suspenda si de a sterge inregistrarea oricarei participante care foloseste un limbaj neadecvat. De asemenea, administratorii site-ului www.sport.ro isi rezerva dreptul de a elimina din concurs orice utilizator suspectat ca a incercat sa fraudeze prin orice modalitate concursul.

Art. 6 Premii

Premiile oferit in cadrul acestei campanii sunt:

- 5 premii a cate 100 de euro fiecare (la cursul zilei). Valoarea totala a premiilor este de 500 de euro.
Premiile nu vor putea fi schimbate cu alte produse ori servicii.
Premiile vor fi inmanate castigtoarelor de catre organizatorii concursului.

Art. 7 Desemnarea si anuntarea castigatorilor

Desemnarea castigatorilor se face prin tragere la sorti.

Anuntarea castigatorilor se va face pe siteul www.sport.ro in data de 30 mai 2011, urmand a fi contactati telefonic sau prin e-mail de catre organizatorii campaniei.

Organizatorul nu este responsabil pentru transportul castigatorilor pentru a-si ridica premiul.
Premiile vor fi ridicate de la sediul Pro TV (Str. Fluierului nr.24, Sector 2) in orice zi de luni pana vineri, pana in data de 20 iunie 2011, intre orele 11:00-17:00.

Premiile vor fi eliberate numai pe baza cartii de identitate, cu urmatoarele mentiuni : castigatorul se obilga sa furnizeze organizatorului o copie dupa actul de identitate in maxim 5 zile lucrataore de la contactarea acestuia de catre organizator prin telefon sau email. In caz contar, organizatorul isi rezerva dreptul de a anula premiul si a valida un nou castigator, folosind mecanismul principal al concursului mentionat in regulament la Art. 5.

Art. 8 Responsabilitatea

Organizatorul promotiei nu are nicio raspundere si nu va putea fi implicat in litigii legate de corectitudinea datelor personale trimise de catre participanti.

Organizatorul va acorda premiul numai acelor persoane ale caror date sunt trimise la actiunea promotionala, in conformitate cu prevederile prezentului regulament.

Organizatorul nu are obligatia de a purta corespondenta privitoare la solicitarile necastigatoare.

Participarea la acest concurs implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

Art. 9 Publicarea regulamentului

Pentru aducerea la cunostiinta publicului, Regulamentul va fi disponibil gratuit la sediul Organizatorului si pe site-ul www.sport.ro incepand cu data de 4 februarie 2011.


Art. 10 Litigii

In cazul unor litigii aparute intre ProTV si participantii la promotie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

SC PRO TV SA
Prin reprezentant legal

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!