Politistii de frontiera au oprit un barbat la punctul de trecere si au avut un soc atunci cand i-au perchezitionat masina. Ce au descoperit

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Noiembrie 2017, 17:18
Data actualizarii: Luni 20 Noiembrie 2017, 17:24

Un barbat de nationalitate romana, in varsta de 24 de ani, a fost prins la punctul de trecere a frontierei Radauti Prut in timp ce transporta o adevarata "farmacie" - o cantitate foarte mare de substante interzise traficate in lumea salilor de fitness si bodybuilding.

Politistii de frontiera din cadrul punctului de trecere Radauti Prut impruna cu lucratorii vamali au descoperit ascunse inttr-un spatiu special amenajat intr-un autoturism circa 600 de comprimate ce contin substante anabolizante, precum si cateva sute de fiole, a caror comercializare este interzisa prin lege.

Intamplarea a avut loc loc la sfarsitul saptamanii trecute, cetateanul Mihail C., in varsta de 24 de ani, fiind retinut pentru a da detalii despre transportul pe care il efectua.

Conform unui comunicat, acesta a fost amendat cu 8.000 lei, iar cantitatea de substante anabolizante, in valoare de 3.696 lei, a fost confiscata.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!