Piturca, impresionat de antrenamentele lui Reghe: "Se lucreaza serios" Ce zice de 'nationala de stelisti' propusa de Gigi:

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Iulie 2012, 12:15
Data actualizarii: Miercuri 04 Iulie 2012, 06:53

►Miercuri, ora 19.00, Steaua – Salzburg, LIVE VIDEO pe www.voyo.ro

►Meciurile verii sunt LIVE pe voyo! Aboneaza-te la voyo si poti sa castigi 5 invitatii duble la Real - Barcelona! Click aici

Gigi Becali este sigur ca nationala va fi formata doar din stelisti. Piturca ii spune sa stea linistit: Stelistii intra in vederile lui iar cu metodele de pregatire ale lui Reghe, putem sa atacam Mondialul din 2014.

Victor Piturca a fost impresionat de metodele de pregatire ale Stelei. Piti a asistat la un antrenament sustinut de Reghe si spune ca asteapta cu nerabdare inceputul de campionat pentru a vedea cum merge echipa. Gigi este sigur ca viitorul nationalei va fi strans legat de Steaua.

"Steaua are in componenta multi jucatori care intra in vederile mele, de fapt, si la ultima actiune a nationalei am avut 7-8 jucatori de la Steaua. Sa dea Dumnezeu sa fie asa, se lucreaza in mom asta foarte serios, au urmarit si colegii mei un antrenament la Steaua, am ramas impresionati", a spus Piturca.

Reporter: Se simite ceva de cand a venit Reghe?
Piturca: Vom vedea in campionat, v-am spus, se lucreaza extrem de serios. Jucatorii am inteles ca se comporta foarte bine, spun eu, este foarte bine in momentul asta.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!