FOARTE TARE! O actrita din Spartacus, sursa de inspiratie pentru armata americana!

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Iunie 2012, 12:02
Data actualizarii: Joi 12 Iulie 2012, 15:59

Ai chef de-un film misto si nu stii la ce sa te uiti? Si noua ni se intampla mereu! Devino fan voyo pe FACEBOOK si primesti direct in newsfeed recomandari cum iti place tie. Filme, poze si cadouri. Ne ocupam noi! :)

Lucy Lawless a devenit sursa de inspiratie pentru cercetatorii americani. Armura pe care a purtat-o in “Xena, printesa razboinica” ar putea fi reprodusa pentru femeile inrolate in armata americana. Suparate ca toate cele 11 modele de veste sunt concepute exclusiv dupa anatomia masculina, femeile inrolate sub drapelul american cer sa se gaseasca solutii mai comode si pentru ele.

Unul din modelele de insipratie este exact costumul purtat de Lucy Lawless in filmul “Xena, printesa razboinica”. Vestele antiglont pentru femei vor fi curbate la nivelul pieptului si al soldurilor, astfel ca cele care imbraca uniforma militara sa nu fie doar protejate, ci sa se si simta mai comod.

In Spartacus, Lucy are o aparitie mult mai feminina – este o sotie foarte sexy si pasionala, iar tinutele ei sunt spectaculos de elegante.

 

 

Primele doua sezoane ale serialului Spartacus se vad gratis si integral pe Voyo.ro!

 

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!