NU e Photoshop!  Un roman a prins un peste URIAS, abia a putut sa-l tina in brate! Cum arata captura zilei :)

peste urias Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Iulie 2014, 22:42
Data actualizarii: Luni 28 Iulie 2014, 22:56

►Intra pe setedecrapi.sport.ro si castigi 1.000 de euro! Minte-ne frumos cu poza ta de pescar! Cat de mare ziceai c-a fost pestele ala?

Daca mergi la pescuit si prinzi in undita asa ceva, te trezesti cu o problema la care viseaza orice pescar: cum sa duci acasa captura? :) Mai bine ii dai drumul. Asa se poate bucura mai multa lume de un exemplar poate unic intr-o cariera de pescar. Exact asta a facut si Bogdan Moisii, unul dintre pescarii care ne-au trimis pe setedecrapi.sport.ro poze ale capturilor pe care le-au reusit

Moisii Bogdan a luat frumusetea asta de peste cu el dupa o sesiune

"Ora 4 dimineata eram in cort atipeam dar am auzit una dintre mulinete cum isi lua fir si senzorul tipa incontinuu. Am incercat sa ies din cort rapid, dar plasa de tantari ma incomoda si in incercarea de a iesi am rupt cortul! Am alergat spre lanseta, era prima de pe suport, am ridicat incet batul, am pus frana si batul se facuse aproape ca litera 'U'. Am inceput sa mulinez greu, incet si sigur.

Aproape de mal a inceput o batalie in incercarea de a il baga in mincioc, pana la urma victorie. Am ramas surprins sa vad un peste care pe salteaua de primire nu a incaput! Proba de cantar 20 kg si 700 grame, superb exemplar. Dezinfectat cu spay si cu zambetul pe buze. a fost eliberat pentru urmatorul fericit. Crapul a fost prins la boiles belachan cu porumb flotant, la lacul Rediu. Fir intins!", ne scrie Bogdan.

Cu poza pe care ne-a trimis-o poate castiga 1000 de euro! Inscrie-te si TU AICI

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!