Moment demential in timpul interviului cu Giroud! A luat telefonul si a aratat: "Uite, seamana cu Keseru" :)

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Noiembrie 2014, 08:30
Data actualizarii: Duminica 23 Noiembrie 2014, 09:02

Un star al lui Arsenal a jucat alaturi de stelistul Keseru in Franta si rade de golgheterul Ligii I: "E ca Hagi, dar seamana cu mascota EURO 2016". Oliver Giroud a oferit un interviu in exclusivitate pentru Yoda.ro si a vorbit despre stelistul Keseru.

Interviu eveniment pe www.sport.ro cu unul dintre cei mai buni atacanti din lume in acest moment!

Atacantul celor de la Arsenal, Olivier Giroud, a acordat un interviu in exclusivitate prin Skype pentru Pro TV, anuntand o premiera absoluta in fotbal.

Giroud si-a adus aminte cu mare placere de atacantul Stelei, Claudiu Keseru, cu care a fost coleg in a doua parte a sezonului 2008/2009 la Tours, in Franta. Cei doi au marcat in acea stagiune cate 8 goluri, Keseru reusind aceasta performanta in 12 partide, in timp ce Giroud a jucat 23 de meciuri. In sezonul urmator insa, Keseru s-a intors la Nantes, echipa care il imprumutase, in timp ce Giroud a reusit 21 de goluri in 38 de partide, plecand apoi la Montpellier si apoi, dupa 2 sezoane fantastice, la Arsenal Londra.

Keseru a ajuns si el vedeta in Europa. Ce-i drept, mai tarziu decat Giroud. Stelistul a marcat 6 goluri intr-un meci si a dat cel mai rapid hat-trick din istoria Europa League.

"Este un marcator fantastic! Avea un picior stang incredibil! Stangaci, ca mine", a spus Giroud despre atacantul Stelei.

Varful lui Arsenal spera sa-si intalneasca fostul coleg la Europeanul din 2016, din Franta. Acesta s-a si amuzat putin pe seama lui Keseru, pe care l-a comparat cu mascota aleasa de francezi.
 
"Avem o mascota frumoasa, e simpatic baietelul. Si are si pelerina! Seamana cu Claudiu", a spus acesta.

Giroud a invatat sa dea goluri si de la Hagi!

"Hagi a fost un jucator fantastic, stangaci si el! Stiu ca ii spunea Maradona din Carpati", a mai spus Giroud.

Interviul INTEGRAL cu Oliver Giroud poate fi citit AICI

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!