15 ani de la moartea lui Nea Vanea! Tudor Chirila isi aminteste de cele mai frumoase momente ale copilariei! VIDEO emotionant

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 21 Noiembrie 2014, 21:11
Data actualizarii: Vineri 21 Noiembrie 2014, 21:46

S-au implinit 15 ani de la moartea lui Ioan Chirila. Au ramas vii povestile lui de la Mondialele lui Lucescu si Hagi. Scriitor ca si tatal lui, Tudor Chirila poate scrie povestea Romaniei la mondialul din 2018.

Pe 21 noiembrie 99, Ioan Chirila a murit cu Dostoievski pe masa. Cel mai mare gazetar sportiv din Romania a lasat in urma povestile de la cele opt Campionate Mondiale pe care le-a trait pe viu.

Urmasul sau, Tudor, isi aminteste de eforturile pe care Ioan Chirila le facea ca sa ajunga la turneele finale, dar si de cadourile pe care i le aducea mereu.

"Tata facea eforturi mari ca sa plece. De cele mai multe ori mergea pe banii lui", isi aminteste Tudor, acum actor, cantaret si jurat al emisiunii Vocea Romaniei.

Tudor Chirila si-a amintit intr-un interviu acordat Sport Pro TV de copilarie si de momentele in care tatal sau se intorcea din calatorii: "Il rugam mereu sa-mi aduca masinute de fier, era cea mai tare chestie pentru mine, ca pentru orice copil. Si imi aducea si toate abtibildurile Panini", a rememorat acesta.

Tudor poate duce povestea mai departe. La Mondialul din 2018, el ar putea scrie despre Chipciu, Marica si Torje: "Sigur, ar fi ideal ca Romania sa se califice, iar eu sa merg acolo si sa-i sustin pe jucatori", a mai spus el.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!