Meci de retrogradare: Craiova - Pandurii! "Nu ma asteptam sa le vad la retrogradare"

Emil Sandoi pandurii tg. jiu Universitatea Craiova Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Martie 2010, 13:16
Data actualizarii: Vineri 05 Martie 2010, 13:17

Selectionerul reprezentativei de tineret a Romaniei, Emil Sandoi, a declarat ca nu se astepta ca formatiile Universitatea Craiova si Pandurii Targu Jiu, adversare in etapa a XX-a a Ligii I, sa se lupte in retur pentru evitarea retrogradarii.

"Am urmarit indeaproape evolutia celor doua echipe si chiar nu ma asteptam sa se ajunga aici, sa se lupte pentru evitarea retrogradarii. Atat Universitatea Craiova, cat si Pandurii, sunt doua echipe care merita locuri mult mai sus in Liga I. Este adevarat, ambele echipe sunt intr-o zona periculoasa din clasament, Craiova e pe un loc retrogradabil, iar Pandurii foarte aproape, dar asta nu inseamna ca cine va pierde acest meci va si pica. Mai sunt destule etape de jucat din acest sezon si orice se poate intampla", a spus Sandoi.

Sandoi considera ca partida Pandurii Targu Jiu - Universitatea Craiova este deschis oricarui rezultat. "Poate fi considerat si derbi, pentru ca sunt doua echipe care reprezinta Oltenia in primul esalon, dincolo de miza confruntarii propriu-zise. Fara indoiala va fi o partida echilibrata, deschisa oricarui rezultat. Ambele echipe dispun de loturi echilibrate valoric", a explicat Sandoi, care a precizat ca se va afla in tribuna la acest meci.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!