Lupta, Teo! Sute de mesaje de sustinere pentru colega noastra care da acum batalia pentru viata

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 01 Noiembrie 2015, 19:41
Data actualizarii: Luni 09 Noiembrie 2015, 18:43

Sunt 35 de raniti pentru care secundele insumate inseamna viata. Doctorii i-au incadrat la "stare critica", iar sansele lor depind acum de o putere mai presus de orice resurse medicale. Sunt copiii, fratii sau prietenii cuiva. Printre ei e si Teo, colega noastra indragostita de fotografie. Teo este un exemplu de luptatoare.

Teo, asa cum ii spun amicii, face ce iubeste cel mai mult pe lume: presa si fotografie. Iar aceste pasiuni ale ei i-au dat mereu puterea sa rada de soarta.

Si a avut de ce, pentru ca atat de tanara, la 36 de ani, a trecut prin trei operatii la creier. Stie mai bine ca oricare dintre noi cat de fragila este viata uneori.

Pe 30 octombrie a mers fericita la concert. De altfel, intr-una dintre putinele fotografii surprinse cu cateva secunde inainte de tragicul eveniment, colega noastra apare in primele randuri.

Din pacate, tocmai pentru ca se afla atat de aproape de scena, i-a fost extrem de greu sa gaseasca iesirea. Pe pagina sa de Facebook apare acum mesajul impresionant al celui care a dus-o la ambulanta. Era un strain care si-a facut datoria de om.

"Am auzit la televizor numele tau si ca ai fost operata pe creier si mi-am dat seama ca pe tine te-am dus de la iesirea din club, pana langa primele trei ambulante sosite. Te tinea de brate un amic, eu eram la picioare. Si mi-am amintit ca iti atarna de gat aparatul foto, pe subsoara dreapta."

Asa cum acest om a luptat pentru Teodora fara sa o cunoasca, toti prietenii ei ii trimit gandurile lor cele mai bune. I-au scris cu sutele ca ii sunt alaturi si au provocat-o sa ne arate inca o data ca ea se pricepe cel mai bine in a da peste cap pronosticurile medicilor.

Lupta, Teo!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!