Gestul urias al lui Hristo Stoichkov pentru Hagi si Popescu. Proaspat iesit din inchisoare, Popescu a fost chemat langa Maradona si Valderrama

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Noiembrie 2015, 16:49
Data actualizarii: Marti 10 Noiembrie 2015, 21:11

Hristo Stoichkov s-a duelat in toata cariera sa de fotbalist cu Hagi pentru titlul de cel mai bun fotbalist al Europei, ba chiar si al Barcelonei. La 15 ani de cand au agatat ghetele in cui, cei doi sunt insa prieteni. Iar in "gasca lor" e si Gica Popescu.

Fosti colegi, dar si rivali, Gica Hagi, Gica Popescu si Hristo Stoichkov, trei dintre cei mai mari fotbalisti pe care i-au dat Balcanii, raman buni prieteni.

Trei dintre vedetele Campionatului Mondial din 1994, Hagi, Popescu si Stoichkov vor reveni din nou pe teren intr-un meci ce se asteapta sa aduca la stadion zeci de mii de fani.

Hristo Stoichkov se pregateste de aniversarea a 50 de ani, motiv pentru care a decis sa organizeze un meci caritabil la Sofia, in tara natala, la care sa ii cheme si pe Hagi, Popescu, Maradona ori Valderrama.

Presa bulgara noteaza ca evenimentul, numit "50 de ani de numarul 8", va avea loc in luna mai a anului viitor si ar putea fi primul eveniment fotbalistic la care Gica Popescu va lua parte dupa iesirea din inchisoare.

"Pentru nimic in lume nu as rata aniversarea prietenului meu", ar fi spus Gica Hagi, citat de bulgarii de la Sportal.

Alaturi de cele 4 nume invitate pana acum, Stoichkov isi va mai chema si fostii colegi de nationala, dar mai pregateste si alte surprize.

Meciul ar urma sa fie programat pe stadionul national Vasil Levski din Sofia.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!