Florentino incepe noua ERA GALACTICA dupa ce scapa de Mourinho! Il ia pe MESSI din nationala Spaniei! Prima BOMBA la Madrid in 2013

Real Madrid David Silva Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 04 Decembrie 2012, 18:07
Data actualizarii: Marti 04 Decembrie 2012, 18:08

Marca da ca sigura plecarea lui Mourinho de la Real in vara! Florentino Perez a inceput negocierile cu portughezul pentru rezilierea contractului si pregateste deja noua era GALACTICA la Madrid.

People scrie ca primul transfer la care viseaza Florentino e David Silva de la Manchester City. Seful Realului a luat deja legatura cu reprezentantii jucatorului chiar inaintea meciului de Liga de la Manchester si a obtinut acordul acestora de principiu. Singurul impediment in calea realizarii transferului e salariul urias pe care seicii i-l platesc la City: 12 milioane de euro pe sezon!

Silva nu vrea sa coboare sub aceasta suma la Real si i-a transmis asta si lui Perez, care va face eforturi pentru a acoperi veniturile vedetei din nationala Spaniei.

David Silva, 26 de ani, a ajuns in 2010 la City, care i-a platit Valenciei 30 de milioane de euro in schimbul sau. In 112 meciuri la Manchester, a marcat de 15 ori. Comparat cu Leo Messi pentru rolul tactic pe care l-a primit din partea lui Vicente Del Bosque la nationala, Silva are 69 de selectii si 18 goluri pentru Spania.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!