Familia Schumacher, aproape de inca o tragedie incredibila: fratele vitreg al fostului mare pilot, pe lista pasagerilor zborului Germanwings 9525

Michael Schumacher Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Martie 2015, 11:47
Data actualizarii: Sambata 28 Martie 2015, 12:01

Fratele vitreg al lui Michael Schumacher, Sebastian Stahl, s-a aflat pe lista pasagerilor zborului prabusit marti dimineata in Alpii Francezi. Din fericire pentru el, acesta a luat un alt avion, cu o zi inainte!

Presa germana face o dezvaluire socanta in aceasta dimineata, relatand ca familia Schumacher putea trece printr-o noua tragedie inimaginabila.

Potrivit Berliner Kurier, Sebastian Stahl, fratele vitreg al lui Michael Schumacher si fost pilot A1GP, s-a aflat la Barcelona in weekendul trecut, iar marti trebuia sa zboare spre Germania cu avionul prabusit in Alpii Francezi.

Stahl, in varsta de 36 de ani, si-a luat in prima instanta un bilet pe ruta Barcelona - Dusseldorf pentru ziua de luni, dar in ultimul moment a vrut sa schimbe tichetul. Stalh a vrut sa se reprogrameze pentru ziua de marti, dar ceva l-a facut sa isi schimbe pentru a doua oara decizia.

Fratele vitreg al lui Michael Schumacher a decis pana la urma sa plece in ziua stabilita initial, luni, astfel ca a scapat cu viata.

"M-am intors de la Barcelona tot cu o cursa Germanwings, dar cu 24 de ore inainte. Este incredibil, toti prietenii mei m-au sunat sa se asigure ca sunt in viata.

Am avut un noroc incredibil", a spus Sebastian Stahl, fratele vitreg al lui Michael si Ralf Schumacher.

"Duminica a plouat rau la Barcelona si ne-am hotarat sa amanam plecarea cu o zi, astfel ca trebuia sa zburam cu avionul care s-a prabusit. Inca nu-mi vine sa cred ca am zburat peste muntii aia cu 24 de ore inainte de tragedie", a mai spus Stahl.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!