FABULOS! Un stelist EURO FANTASTIC se vinde cu un clip postat pe internet! Cum a ajuns IDOL in Bundesliga in 3 luni VIDEO

Florin Lovin Kapfenberg Steaua Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 23 Aprilie 2012, 20:30
Data actualizarii: Luni 23 Aprilie 2012, 20:30

N-a fost cel mai spectaculos jucator din istoria Stelei, dar antrenorii au fost incantati sa-l aiba in lot. Era unul dintre cei mai echilibrati jucatori din Steaua Euro fantastica!

Florin Lovin a plecat pana la urma din Ghencea in 2009, marcat de fluieraturile tribunei. Nu a avut PR-ul celorlalti jucatori care au tinut Steaua in Liga, dar a prins un contract pe Allianz Arena. Nu la Bayern, ci la rivala TSV 1860, din Liga a 2-a. O accidentare grava l-a scos din prima echipa timp de aproape un an, dar Lovin a revenit in al doilea sezon si a devenit din nou titular.

In 2011, fostul stelist a plecat sa se bronzeze in Corfu, dar s-a plictisit rapid de campionatul Greciei. A ajuns in sfarsit in Bundesliga, dupa ce i-a impresionat la teste pe antrenorii lui Kapfenberg, din prima liga austriaca. Mijlocasul a acceptat sa joace jumatate de sezon la ultima clasata din Austria, dar spera sa prinda un contract important in continuare.

Lovin si-a facut canal de Youtube si a postat un clip cu cele mai tari faze pe care le-a reusit in acest an! Desi n-are decat 3 luni la Kapfenberg, stelistul a adunat faze pentru un best of de aproape 15 minute. Acum, spera doar sa aiba cui sa dea linkul in vara, cand ii expira contractul in Austria. :)


 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!