Mesajul disperat al lui Gigi Becali: "Ma simt umilit" Amanunte BOMBA dezvaluite de avocatul lui Gigi Becali:

Gigi Becali Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 14 August 2013, 13:27
Data actualizarii: Joi 15 August 2013, 01:03

►Derby intre TITANI! Ajax – Feyenoord, duminica 13:30, in direct Sport.ro si Voyo.ro!

13:24 Becali are sanse sa fie eliberat astazi!
Pavel Abraham si Paula Iacob au vorbit astazi in numele lui Gigi Becali si au explicat motivele pentru care presedintele Stelei merita sa fie eliberat. Judecatorii vor decide astazi daca el va fi eliberat pentru trei luni pentru a-si rezolva problemele cu averea.

Trebuie sa fim mai normali si mai atenti cu semenii nostri care aduc bani Romaniei. S-a apreciat ca i s-a imputat si a plecat inainte de condamnare. E zdrobitor pentru orice om ce i s-a intamplat. Mi-a spus ca se simte umilit. Mi-a spus asta in mod particular si a zis asa ‘vreau sa respect regimul de detentie

Are peste 3000 de scrisori si a selectat 50 dintre ele, de unde a facut acte de caritate din ele. Prea usor etichetam unele chestii. A dat 10.000 de lei pentru a face impresie, da!? El da bani constant iar asta este convingerea lui”, a spus Pavel Abraham.

Paula Iacob: “Astept de la curtea de apel, care oricum este datoare, sa prezinte astfel incat sa dea o decizie grea, dar corecta”

13:10
Am depus o lista cu 6 jucatori, cu un al 7-lea venit acum. Domnul Becali a expus faptul ca el ia deciziile majore, iar jucatorii au depus documente in care spun ca ei nu pot negocia decat cu domnul Becali, el fiind singura autoritate de la club. De altfel, el a fost numit presedinte de catre Adunarea Generala a clubului.

Am depus inclusiv contractele care expira, dar si cel al domnului Becali, pentru a dovedi ca suntem de buna credinta.

Am depus, in original, oferta venita de la Tottenham (8 milioane de euro), dar si una de la AS Roma, doar de 4 milioane de euro. Exista in original ofertele acestea si sunt depuse, tocmai pentru a dovedi ca domnul Becali, ca actionar majoritar si ca presedinte al clubului, trebuie sa fie acolo pentru a decide.

Mai mult, domnul Becali are si alte societati de administrat, ceea ce nu poate face in cele doua zile din saptamana in care are drept de vizita. Din aceasta cauza trebuie sa intelegem ca dansul are nevoie de cele trei luni de libertate pentru a-si pune la punct toate afacerile", a spus avocatul lui Gigi Becali.

13:00 Procesul s-a terminat, judecatorii au ascultat pledoaria lui Gigi Becali, iar in urmatoarele minute vor da verdictul. Ramai pe www.sport.ro pentru amanunte


UPDATE: Becali cere eliberarea pentru a se ocupa de contractele jucatorilor, acestia neacceptand sa discute cu altcineva. Avocatii au depus o hartie din care reiese ca Becali este noul presedinte al clubului.

UPDATE: Conform Fanatik, Reghecampf a sosit la Curtea de Apel cu o lista cu jucatorii care isi incheie contractele in vara. De asemenea, Bourceanu e si el prezent la proces

Gigi Becali, patronul Stelei, merge astazi inca o data in fata instantei de judecata a Curtii de Apel Bucuresti, acolo unde va pleda in fata magistratilor, in speranta ca va putea obtine o intrerupere a pedepsei de 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare.

Astazi, Curtea de Apel Bucuresti va judeca recursul formulat de omul de afaceri impotriva deciziei date de Tribunalul Bucuresti, care i-a respins cererea de intrerupere a pedepsei.

Judecarea recursului a fost amanata pana la aceasta data dupa ce avocatii lui Becali au cerut mai mult timp pentru a analiza dosarul.

De mentionat este si faptul ca aceasta decizie va fi una definitiva, nemaiputand fi atacata.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!