E Ziua Copiilor, e Ziua Campionilor! Cei mai tari copii din Romania joaca luni la Sport.ro!

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 27 Mai 2015, 16:09
Data actualizarii: Miercuri 27 Mai 2015, 16:12

Luni de la 10 - semifinalele si de la 17:00 - marea finala din Cupa Hagi Danone, IN DIRECT la Sport.ro! Castigatoarea merge la Mondial in toamna!

Cea de-a sasea editie a Cupei Hagi Danone, cea mai importanta competitie de fotbal din Romania pentru copiii de 10 - 12 ani, a ajuns la ultima ei faza – Turneul Final.

In perioada 29 mai – 1 iunie, turneul al carui ambasador este Gheorghe Hagi isi va afla castigatoarea. La Constanta, pe terenurile Academiei „Gheorghe Hagi”, 12 echipe din toata tara, formate din cate 12 mici fotbalisti, vor juca pentru trofeul de campioana.

Cele 12 echipe participante la Turneul Final sunt cele patru castigatoare ale fazelor zonale destinate scolilor si opt cluburi invitate de catre Fundatia “Gheorghe Hagi”. La tragerea la sorti de joi, 28 mai, ele vor fi impartite in doua grupe si vor juca dupa sistemul “fiecare cu fiecare”.

Meciurile din faza grupelor se vor juca vineri, sambata si duminica, de la ora 10:00. Primele doua locuri din fiecare grupa se califica in semifinalele de luni, 1 iunie, care vor incepe de la ora 10:00 si, respectiv, 11:00. Castigatoarele semifinalelor vor juca finala de la 17:00. Gheorghe Hagi va urmari meciurile de luni si ii va premia pe copii la festivitatea de la 18:30. Semifinalele si FINALA sunt in direct la Sport.ro! 

Castigatoarea Cupei Hagi Danone se califica la Danone Nations Cup, turneul mondial care va avea loc in luna octombrie in Maroc. Acolo, micii campioni ai Romaniei vor juca pentru trofeul suprem alaturi de alte 31 de tari.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!