Dubla cu Partizan e IN DIRECT la PRO TV! Drumul spre grupele Ligii trece prin INFERN! Se califica Steaua?

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Iulie 2015, 16:00
Data actualizarii: Vineri 24 Iulie 2015, 16:07

STEAUA - PARTIZAN, miercuri 21:30, IN DIRECT la PRO TV, in turul 3 preliminar UEFA Champions League!

Ilija Stolica, secundul lui Zoran Milinkovic, a fost prezent pe National Arena la meciul dintre Steaua si Trencin. Tehnicianul sarb a putut vedea astfel echipa lui Mirel Radoi la treaba inaintea dublei din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Stolica s-a intors in tara natala cu informatii pretioase si spune ca a reusit in cele 90 de minute ale meciului de miercurea trecuta sa citeasca jocul Stelei. Secundul lui Milinkovic a vorbit prentru presa din Serbia, acesta spunand ca stafful lui Partizan cunoaste foarte bine punctele slabe si punctele forte ale Stelei.

"Steaua are o organizare de nivel inalt. Nu e de mirare ca a jucat in grupe in anii trecuti. Ca joc, arata ca o echipa puternica, solida. Dar eu consider ca daca ne facem jocul nostru, ne putem califica. Sunt sanse egale, dupa parerea mea.

Desfasurarea meciului cu Trencin a fost perfecta pentru noi. Am putut vedea slabiciunile, dar si punctele forte. Au inceput partida relaxati, dupa victoria din tur. Dar apoi au revenit cand au fortat pe atac.

Radoi joaca 4-2-3-1 si nu a schimbat sistemul, chiar daca a fost nevoit sa schimbe doi titulari in prima repriza. Am putut observa punctele slabe ale echipei, asa ca suntem optimisti. Stim unde sunt vulnerabili.

Au cativa jucatori noi, care n-au avut timp suficient sa se adapteze. Dar toti sunt de valoare, asa ca nu trebuie sa-i subevaluam", a spus Stolica, citat de presa sarba.

Steaua i-a pierdut in primele 30 de minute ale meciului cu Trencin pe Stanciu si pe Varela. Ambii au iesit de pe teren acuzand dureri si erau incerti pentru meciul cu Partizan de miercuri.

Daca la Varela problema era cunoscuta, avand hernie, Nicusor Stanciu era suspect de ruptura musculara, accidentare ce l-ar fi tinut pe margine cel putin 1 luna. Lucrurile nu sunt insa asa grave si Stanciu va reintra pe teren cu Partizan.

La fel stau lucrurile si cu Varela, care va fi apt pentru turul 3 al Ligii, chiar daca nu va juca impotriva lui CFR in week-end.

"El (n.r. Varela) are o problema, a preferat ca la începutul sezonului sa continue asa, a refuzat sa se opereze, pentru a juca aceste meciuri de calificare. Am discutat cu el, ne-am asumat acest risc. A fost si dorinta lui de a juca si atunci ne asumam acest risc, din pacate", a afirmat Mirel Radoi.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!