Drama prin care trece Ronaldinho: "L-au luat in catuse, ca pe un caine!" Dintosul e la pamant, se pregateste sa infrunte IADUL printre gratii

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Aprilie 2012, 21:33
Data actualizarii: Marti 17 Aprilie 2012, 21:37

In ziua in care Becali nu doar ca a fost achitat, dar si-a primit si valizele cu bani inapoi, Ronaldinho a primit o lovitura grea

Fratele si impresarul lui Dinho, Roberto de Assis, 42 ani, a fost condamnat astazi la 5 ani si 5 luni de PUSCARIE pentru evaziune fiscala si spalare de bani. Pentru aproximativ 800.000 de dolari, fratele marelui jucator isi va petrece urmatorii ani dupa gratii, anunta Gazzetta dello Sport.

Presa din Brazilia scrie ca Ronaldinho are zilele numarate la Flamengo. Acestia au inceput sa-si piarda rabdarea cu fostul jucator de la Barcelona si Milan, iar eliminarea foarte probabila din Copa Libertadores poate duce la o despartire.


Cei de la Flamengo incearca sa gaseasca o solutie pentru a scapa de Ronaldinho, acesta fiind jucatorul cu cel mai mare salariu din istoria clubului iar sefii clubului considera ca nu isi justifica banii. Fanii au inceput sa-l huiduie, "Dintosul" fiind acuzat pentru superficialitate si pentru ca a ratat in mai multe randuri antrenamentele echipei.

In cadrul unei intalniri intre liderii galeriei lui Flamengo si oficialii clubului, presedintele echipei a recunoscut ca "corabia se scufunda" si trebuie facute multe schimbari, prima fiind renuntarea la Ronaldinho.

Ronaldinho este acuzat pentru ca a facut astfel incat Vanderlei Luxemburgo sa fie dat afara si ca nu se comporta ca un capitan la echipa.

Problema pe care o intampina cei de la Flamengo este ca jucatorul mai are contract pana in 2014 si rezilierea contractului nu are sanse de reusita pentru ca jucatorul nu doreste! Flamengo spera sa primeasca oferte pentru a-l ceda la vara insa deocamdata nu au fost contactati de vreun club.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!