Doua culturiste, mama si fiica, au MURIT dupa ce au participat la Campionatul Mondial de la Bistrita!

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Noiembrie 2017, 17:42
Data actualizarii: Luni 13 Noiembrie 2017, 17:45

Doua sportive, mama si fiica, au murit duminica, cand se intorceau acasa, in Serbia, de la Campionatul Mondial de Culturism desfasurat la Bistrita.

Cele doua femei au fost implicate intr-un accident rutier grav, aproape de casa, relateaza mesagerul.ro.

In acelasi accident a mai murit o adolescenta de 16 ani, aflata in aceeasi masina. Barbatul de la volan este in stare grava.
Milica Besiac a participat la Campionatele Mondiale de Culturism si Fitness din Bistrita, alaturi de mama sa Branislava Jovanovic. Cea din urma a obtinut locul IV la categoria Masters Bodyfitness +45.

Dupa concurs, cele doua au plecat spre Serbia, iar in apropierea orasului Kovacica, masina a fost implicata intr-un grav accident rutier.

Potrivit presei locale, autoturismul in care se aflau cele doua s-a ciocnit cu un camion. In urma impactului deosebit de puternic Branislava Jovanovic si Milica Besiac, alaturi de o alta adolescenta de 16 ani au murit pe loc. Barbatul care se afla la volan, care, se pare este tatal Milicai si sotul Bratislavei, a fost si el grav ranit. Acesta a fost transportat la urgenta la un centru medical din Bratislava, unde medicii se chinuie sa-l mentina in viata.
 

Citeste mai multe pe stirileprotv.ro

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!