EXCLUSIV Dezvaluiri din penitenciar! "Luati de aici 200.000 de euro, nu trebuie sa ne afle nimeni!" "Nu merge asa, nea Gigi!" Dialog senzational in puscarie:

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 25 Iunie 2013, 08:00
Data actualizarii: Marti 25 Iunie 2013, 18:46

► Procurorii cer 6 ANI de puscarie, Becali cere INDURARE! Joi suntem toata ziua IN DIRECT de la Tribunal la Special “Dosarele Gigi” la Sport.ro!

Gigi Becali a fost socat sa afle ca in penitenciarul din Rahova apa calda e un lux. Doar martea si joia. Becali a cerut sa vorbeasca "mai sus" in prima seara in care a aflat ca detinutii nu au apa calda. O sursa povesteste pentru www.sport.ro cum a decurs dialogul dintre Gigi Becali si supraveghetorii din inchisoare:

- Cum, tata, doar martea si  joia? Si pe caldurile astea ce faceti?
- Asa stau lucrurile, de la Radet primim doar de 2 ori pe saptamana, ce sa facem?
- Vorbesc eu cu Radet, dau 200.000 de euro, o fac pentru voi, ca eu oricum plec. Nu se poate sa stati fara apa calda!
- Nu merge asa, nea Gigi. Noi ne-am invatat, asta e.
- Fac eu prin firma, nici nu trebuie sa se afle, dau 200.000 de euro si sunteti si voi multumiti, eu plec, dar macar sa ramaneti cu apa calda. Asa ceva nu se poate! Dati drumul la centrala, sa ne spalam si noi ca oamenii in seara asta.
- Nea Gigi, n-avem cum, nici centrala n-avem, nu face fata. Asa merg lucrurile, nu sunt bani, nu sunt conditii. 
- Ma, n-auziti, ca va dau eu 200.000 de euro si luam si centrala performanta? Ce faceti pe caldurile astea? Cum rezistati voi?

Intr-un final, Becali a inteles ca nu are ce sa faca. Dupa o luna de zile, patronul Stelei a fost mutat in Jilava, unde se afla si acum. Joi procurorii cer contopirea pedepselor, adica inca 3 ani de inchisoare pe langa cei trei pe care patronul Stelei ii executa acum in dosarul Valiza. 

Maine dimineata pe www.sport.ro, episodul 2: EXCLUSIV Dezvaluiri din penitenciar! Becali are o combinatie GENIALA cu gardienii: “Crede ca are respectul detinutilor asa!” Ce isi indeasa Gigi in buzunare:  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!