"Cererea Stelei e mai penibila decat glumele lui Sumudica!" Stefan Beldie, despre amenintarea Stelei de a intra in silenzio stampa

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Iunie 2016, 14:59
Data actualizarii: Miercuri 29 Iunie 2016, 15:04

De ce-si permite Steaua sa ameninte presa cu silenzio stampa apropo de Sumudica.

Cererea Stelei ca presa sa ia atitudine fata de comportamentul lui Sumudica este mai penibila chiar decat glumele antrenorului Astrei. Si, crede-ma, asta e destul de greu. Acum niste ani, cand Olaroiu era antrenorul Stelei, el si Mihai Stoica isi chinuiau mintea pentru a gasi motive de intrare-n in silenzio stampa.

Au marturisit-o ei, ca si cand ar fi fost o realizare demna de niste oameni maturi, ajunsi cu echipa-n semifinalele cupei UEFA, nu un gest infantil, de neconceput in lumea civilizata a fotbalului. Intre timp, Olaroiu mers intr-o lume mai buna, in Raiul antrenorilor care mor profesional.

Din cand in cand, sfintenia sa este invocata-n rugaciunile federalilor care vor un antrenor pentru echipa “nationala”, dar Olaroiu se vede nevoit sa refuze si sa amane momentul in care va calca din nou printre muritorii din fotbalul adevarat si va antrena echipe de fotbal demne de talentul sau, de cunoasterea sa.

Mihai Stoica a ramas insa aici si inca se tine de ghidusii in ciuda faptului c-a ajuns la o varsta care i-ar permite sa-si foloseasca intelingenta mult mai matur.

Desi acel “DACA” din amenintarea catre presa pare marca sa, e greu sa spun sigur ca el a fost initiatorul acestei cereri. Asta pentru ca si Reghecampf are reflexul santajelor din categoria “eu nu mai vorbesc daca voi nu stiu ce”.

Ce e sigur tine de faptul ca oricare a fost cu gandul a gasit sustinere la celalalt de vreme ce amenintarea a devenit publica.

Citeste mai multe pe 3surse.ro - CLICK AICI

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!