Canalele PRO TV S.A. nu vor mai fi receptionate de abonatii Focus Sat

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 08 Septembrie 2013, 20:15
Data actualizarii: Duminica 08 Septembrie 2013, 20:16

Focus Sat nu a agreat conditiile de reinnoire cerute de PRO TV S.A. pentru contractul de retransmisie a canalelor de televiziune din portofoliul companiei.

Pro TV, acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, Pro TV International nu vor mai fi disponibile in sistemul de retransmisie prin satelit DTH al Focus Sat incepand cu 9 septembrie 2013.

PRO TV S.A. regreta aceasta situatie si isi informeaza telespectatorii asupra alternativelor de receptionare a canalelor sale: semnalele terestre pentru canalul PRO TV; pentru intreg pachetul de canale PRO TV S.A., toti ceilalti distribuitori de cablu si satelit, precum si Voyo.ro.

Informatii si detalii privind receptionarea televiziunilor Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Acasa Gold, sport.ro, Pro TV International pot fi obtinute la numarele de telefon (021).250.50.63 si (021).250.50.64, la Departamentul de relatii cu publicul al PRO TV. Site-urile www.protv.ro si www.stirileprotv.ro vor oferi lista cu toti distribuitorii canalelor PRO TV S.A. din Romania.

Adresele companiilor de cablu si DTH care retransmit canalele Pro Tv S.A., precum si lista de localitati importante in care se poate receptiona programul ProTV in mod terestru analogic se regasesc in documentele atasate.

Posibilitati de receptie terestra a Programului PROTV:

1. Receptie terestra analogica

a. Se receptioneaza conform listei din atasament de localitati si canale TV.

b. Necesita instalarea unei antene de receptie terestra de exterior sau interior dupa caz

2. Receptie terestra digitala :

a. ProTV (si Sport.ro) se receptionaza in mod terestru digital in Bucuresti si imprejurimi pe canalul UHF 30; emisia este de tip HD dar functioneaza si pe televizoare SD

b. Necesita o antena de receptie terestra si un receptor digital (set top box) compatibil DVB-T MPEG4 in cazul in care televizorul nu este deja dotat cu tuner de receptie terestra digitala compatibil MPEG4

Click aici pentru mai multe detalii

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!