Becali, primele declaratii de la iesirea din inchisoare! Patronul Stelei a primit o permisie si face un anunt soc: "Nu ma mai intereseaza Steaua"

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 29 Martie 2015, 12:56
Data actualizarii: Duminica 29 Martie 2015, 13:29

George Becali se bucura de o permisie de cateva zile primita din partea sefilor de la Poarta Alba si petrece timpul liber alaturi de familie. Patronul Stelei a fost in aceasta dimineata la slujba, la biserica din Pipera, iar la final a vorbit despre Steaua.

Iesit de la slujba de duminica, oficiata la o biserica din cartierul Pipera, Becali a vorbit in fata mai multor reprezentati ai presei adunati in fata lacasului de cult.

Patronul liderului din Liga I a facut o declaratie surprinzatoare, atunci cand a fost intrebat despre situatia Stelei si despre scandalul cu Ministerul Apararii.

"Acum ma intrebati de Steaua? Credeti ca Steaua mai are valoare pentru mine acum? Ma intereseaza pe mine asta, dupa ce am vorbit minute in sir despre biserica si mantuire? Nu ma mai intereseaza!

Steaua a fost si este o societate comerciala din care o sa fac bani si banii aia o sa-i dau si eu mai departe oamenilor bolnavi, nevoiasi. O s afac lucruri bune cu ei. Asta voi cauta de acum: oameni bolnavi, sarmani, pe care sa ii pot ajuta", a spus Gigi Becali.

Patronul Stelei se va intoarce in urmatoarele zile la Penitenciarul Poarta Alba.

Marti, 31 martie, acesta va afla daca va putea fi eliberat conditionat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!