Alerta la Globurile de Aur! Covorul rosu a fost inundat! Celebrele staruri din lume au avut in meniu mamaliga! VIDEO

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Ianuarie 2014, 23:43
Data actualizarii: Luni 13 Ianuarie 2014, 23:51

Daca e marti, e SHOW la Sport.ro:
► 13:00 Dezbatere LIVE cu Gica Popescu ►15:30 Trageri la sorti semifinale Cupa Romaniei ► 17:00 Prezentare Mutu la Petrolul ►20:00 Hagi comenteaza Steaua – Dinamo Kiev, Supercupa Europei 87

Americanii s-au facut de ras in weekend la un meci de baschet din NBA, dar si la decernarea globurilor de aur. Di Caprio si Tyson au mancat mamaliga la gala globurilor.

Meciul din NBA, de la Washington, a fost intrerupt de doua ori. Tavanul s-a spart si terenul a fost inundat. Apa s-a scurs in cosurile de gunoi pana au fost astupate gaurile.
 
Un incident asemanator a dat peste cap si gala Globurilor de aur ! Covorul rosu a fost inundat, iar starurile erau sa-si strice tinutele de gala. Si Mike Tyson s-a imbracat la 4 ace. Tyson n-a fost singurul campion al greilor prezent la eveniment. Vladimir Klitschko a venit s-o sustina pe logodnica actrita. Tyson, Klitschko si Di Caprio, unul dintre marii castigatori ai serii, au servit mamaliga romaneasca. A fost mancarea surpriza pregatita de organizatorii Globurilor de Aur.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!