Ajutor din partea unui om incercat la randu-i de soarta: Mihai Nesu, anunt pentru victimele incendiului de la Colectiv

mihai nesu Colectiv Fundatia Mihai Nesu Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 02 Noiembrie 2015, 15:48
Data actualizarii: Luni 02 Noiembrie 2015, 16:18

La randul sau incercat de soarta, Mihai Nesu vine in ajutorul victimelor de la clubul Colectiv. Prin intermediul fundatiei sale, Mihai Nesu, impreuna cu un partener, le ofera celor care au avut de suferit in seara de vineri sedinte de oxigenoterapie hiberbara.

Mihai Nesu a trecut printr-o adevarata drama, insa fostul fotbalist al Stelei nu depune armele si continua sa lupte. Acelasi lucru le cere sa faca si victimelor implicate in nefericitul eveniment de la clubul Colectiv, transmitand ca doreste sa ii ajute pe cei in nevoi.

Incercat la randu-i de soarta, Mihai Nesu vine in ajutorul victimelor de vineri seara si anunta ca, prin intermediul fundatiei sale, ii va ajuta pe cei implicati sa se recupereze.

"Profunde regrete pentru tinerii care si-au pierdut viata sau au fost raniti in Clubul Colectiv din Bucuresti. Dumnezeu sa ajute familiile victimelor sa treaca peste aceasta incercare.

Pentru tinerii afectati, care au fost deja externati, prin intermediul partenerului nostru, oferim sedinte gratuite de oxigenoterapie hiperbara la Bucuresti. 

Pentru detalii si programari sunati la numarul 0722.100.051.

In cazul intoxicatiei cu monoxid de carbon, oxigenoterapia hiperbara poate face diferenta dintre viata si moarte, astfel incat persoana afectata nu ramane cu nicio deficienta, iar in privinta arsurilor, acestea se vindeca de 5 ori mai repede deoarece oxigenul hiperbar lucreaza ca un antibiotic si reduce infectiile.

Va rugam distribuiti mesajul pentru a ajunge la cei in nevoi. 

Sanatate tuturor", se arata in postarea Fundatiei Mihai Nesu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!