A facut febra dupa meciul de pe Emirates si medicii au dat un diagnostic care a pus in genunchi toata Bulgaria: LEUCEMIE! 

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 31 Martie 2012, 11:15
Data actualizarii: Sambata 31 Martie 2012, 11:13

Bulgaria e devastata! Capitanul lui Aston Viila, Stilian Petrov, a fost diagnosticat cu o forma crunta de leucemie. Out of nowhere!

Boala a fost descoperita dupa ce jucatorul in varsta de 32 de ani a acuzat stari febrile in urma meciului cu Arsenal, care a avut loc sambata, si a efectuat un control medical.

Mijlocasul Stilian Petrov evolueaza din 2006 la Aston Villa, dupa ce anterior a mai jucat la TSKA Sofia si Celtic Glasgow. Petrov a strans 105 selectii pentru nationala Bulgariei.

Bulgarul a fost adversarul nostru la CE din 2008. A jucat in meciul de la Constanta 2-2, dar si la Sofia, 1-0 pentru ai lui.

"Stilian va fi supus unor noi teste la Londra. Sper ca boala lui sa fie intr-un stadiu incipient", a anuntat medicul nationalei Bulgariei, Mihail Iliev.

Fiind vorba despre o forma acuta a acestui cancer al sangelui, inseamnă ca boala evolueaza rapid, agresiv si necesita interventia imediata, i-au spus medicii englezi lui Petrov.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!