Campania "Si eu am fost la blat!", continua - Vezi aici ce ne-a scris un cititor

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Iunie 2007, 12:33
Data actualizarii: Miercuri 20 Iunie 2007, 12:33
AI VAZUT UN BLAT CU OCHII TAI? TRIMITE UN MAIL LA [email protected] CU POVESTEA TA, IAR NOI TI-O PUBLICAM PE SITE

Din divizia Onoare pana in curtea granzilor din Liga lui Mitica, toata lumea stie ce e, toata lumea a auzit de el, dar nimeni nu l-a vazut. "Blatul", sau "mica intelegere", asa cum mai este numit, a fost ani de zile samanta scandalurilor din fotbalul romanesc.

La intiativa www.sport.ro, cititorii au avut ocazia sa trimita mailuri cu povestea lor despre blatul la care au asistat, fie ca suporteri, fie implicati direct. Fanii au raspuns imediat, iar mailurile au inceput sa curga.

Vezi ce ne-a scris un cititor www.sport.ro

"Vreau sa va spun ca sunt un fotbalist care joaca in strainatate, la o echipa mica, fost jucator la doua echipe din tara: o echipa cu culorile alb-albastru, precum si o echipa cu culorile galben-negru, doua echipe mici. Cred ca se stie prea putin de blaturile din Romania. Lucrurile sunt bine ascunse, insa se manevreaza in prostie, ma refer la cluburile la care am jucat si despre care am scris mai sus. Pacat, un campionat nu ar trebui sa se castige inca din tur, in felul asta. Chiar credeti ca echipa asta e asa de buna?

Si nu e singurul campionat. Daca ar fi fost numai acesta... dar e vorba de mai multe meciuri trucate...

Si sa joci langa niste jucatori care sunt "blat", e o senzatie mai mult decat ciudata. Mie cel putin imi venea sa ies din teren la meciul cu "i.a.o." si am patit si mai rau. Pe langa faptul ca unii jucatori erau cumparati la meciurile contra lor, am asistat si la meciuri in care arbitrii erau "cumparati". Jalnic, rusine!"

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!