HAGI SI POPESCU: "MUTU SI CHIVU VOR GASI ALT FOTBAL LA BARCELONA"

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 18 Iunie 2007, 22:40
Data actualizarii: Luni 18 Iunie 2007, 22:40
HAGI SI POPESCU AU VORBIT DESPRE TRANSFERURILE LUI CHIVU SI MUTU LA BARCELONA

In direct la Special, pe Sport.ro, Gica Hagi si Gica Popescu au vorbit despre situatia vedetelor echipei nationalei, Chivu si Mutu, care sunt foarte aproape de un transfer la Barcelona, echipa care a pierdut la limita, duminica, Primera Division.

"A fost o seara trista fiindca speram ca Barcelona sa castige campionatul, insa Madrid a reusit, cum era de asteptat, sa castige in fata Mallorcai', a spus Gica Popescu, despre echipa sa de suflet.
"Chivu poate juca in acest moment la orice echipa din Europa, insa ne hazardam in a face pronosticuri. Este o perioada propice zvonurilor. O echipa de talia Barcelonei sau a Realului sau a Milanului, inainte de perioada de pregatire, anunta foarte multe nume. Cu siguranta ar fi foarte bine pentru Cristi si Mutu sa joace la o echipa de talia Barcelonei, pentru ca Barcelona este unul dintre cele mai minunate cluburi din lume. Cand ajungi la Barcelona simti cu adevarat ca esti jucator profesionist si ca joci la o echipa de talie mondiala, insa de la un zvon pana la a se realiza acest transfer este un drum foarte lung", a mai spus Popescu.

Si Gica Hagi a vorbit despre situatia de la echipa unde sunt doriti celor doi "tricolori": "La Barcelona concurenta este foarte mare, insa sunt lucruri pe care le inveti numai la aceste cluburi, le simti, le traiesti numai acolo, la nivelul la care au ajuns atat Barca cat si Real"

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!