Ancelotti: "Adoram acest tip de intalniri si stim sa le castigam!"

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Aprilie 2007, 11:17
Data actualizarii: Joi 12 Aprilie 2007, 11:17
AC MILAN MENTINE SERIA A IN EUROPA!

Italienilor le-a trecut glontul pe la ureche, dupa egalul, 2-2, din tur. Milanezii reusesc, insa, sa tina steagul sus pentru Seria A in Europa fotbalistica. Carlo Ancelotti s-a aratat mandru de fotbalistii sai si a declarat ca isi mentine increderea in ei, chiar daca patrunderea in acest nivel al Ligii din acest sezon s-a dovedit mai dificila decat de obicei.
"Suntem foarte mandri ca putem sa reprezentam fotbalul italian in Europa. Toata lumea a facut in aceasta seara un meci excelent, cei doi fundasi centrali, portarul, nu doar Clarence Seedorf si Filippo Inzaghi. Echipa noastra are jucatori cu experienta care adora acest tip de intalniri si stiu sa le castige. Pentru noi, fiecare meci este un nou examen, nu doar pentru mine personal. A fost dificil sa ajungem la acest stadiu al competitiei, mai dificil decat in alti ani: aceasta echipa mai poate face lucruri frumoase", a spus Ancelotti pentru AFP.
AC Milan a invins marti, cu 2-0, pe nemtii de la Bayern Munchen, chiar pe Allianz Arena, si s-au calificat in semifinalele Champions League.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!