"Rechinul" Diaconu ataca la ProTV

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Aprilie 2008, 20:45
Data actualizarii: Vineri 11 Aprilie 2008, 20:45
SAMBATA, 19 APRILIE, ORA 20:30

Sapte ani...atat a asteptat Adrian Diaconu meciul care ii poate schimba cariera, cel pentru titlul mondial interimar WBC la semigrea. Diaconu se bate cu Chris Henry in cadrul galei “Invincibilii”, cea mai tare gala de box organizata vreodata in Romania si transmisa, in direct, de PRO TV si Sport.ro.

Poreclit Rechinul si asemanat de multi cu Mike Tyson, Adrian Diaconu s-a lansat in boxul profesionist in Canada, unde se antreneaza alaturi de alti doi romani - campionul mondial Lucian Bute si Jo Jo Dan. Fara infrangere la profesionisti, Diaconu se bate la Bucuresti pentru tiltul mondial interimar WBC cu Chris Henry, pentru 600.000 E, cea mai mare bursa din cariera. “ Este cel mai important meci din viata mea. Ma pregatesc de 3 luni strict pentru acesta lupta, am facut reprize de sparring cu trei parteneri diferiti, unul foarte apropiat ca stil de Henry. E o mare onoare sa ma bat in Romania. Am mai boxat aici, dar nu la acest nivel. Imi doresc din suflet ca publicul sa ma sustina.”, declara romanul, care este sustinut la fiecare meci de sotia lui, Adina.

Daca castiga meciul de la Polivalenta, Adrian Diaconu se va lupta in vara pentru titlu mondial WBC la semigrea. Challenger la titlu mondial, Diaconu a ratat in toamna, din cauza unei accidentari, sansa de a-i lua centura mondiala lui Dawson. Ulterior, Dawson a ales sa isi puna in joc centura in fata lui Glen Johnson, iar castigatorul se va bate cu Diaconu pentru marele tilu, daca romanul trece pe Henry la Polivalenta.
Gala “Invincibilii” mai are si ale nume grele – Jo Jo Dan, Viorel Simion si Cristian Hodorogea se vor stradui in fata romanilor sa ramana fara infrangere la profesionisti. Jo Jo Dan il intalneste in ring pe Raul Balbi, fosta victima a lui Leonard Doroftei. Dupa bataia pe care a incasat-o la Bucuresti, Balbi a jurat ca nu mai revine in Romania, dar s-a decis sa incerce o revansa. “ Balbi este binevenit in Romania. Asa este la venire, sa-l vedem cum va pleca de aici. Jo Jo este intr-o forma extraordinara, s-a pus bine pe picioare, asa ca o sa faca box adevarat. Meciul cu Balbi este un adevarat examen pentru el. Ii doresc din suflet sa-si invinga adversarul asa cum vrea el, sa fie atent la tot ceea ce face, pentru ca are un adversar adevarat“, declara Leonard Doreoftei, suporterul numarul unu al lui Jo Jo Dan

Romanii primesc incurajari din toate partile. “Voi avea emotii foarte mari, ca doar sunt colegii mei. Cu Viorel si cu Ionut am fost la lotul de juniori, iar cu Adrian am fost coleg la seniori. Le urez din tot sufletul bafta “, le transmite Sorin Pantera Tanasie.
Spectatorii galei vor mai avea parte de o surpriza. Vedeta playboy Amy Hayes, una din cele mai sexy femei din SUA, va incinge spiritele la Polivalenta. Bomba sexy este prima femeie din lume ring-announcer.

Transmisia incepe la 18:30 pe Sport.ro cu primele trei meciuri ale galei si se va muta pe PRO TV la 20.30, cu celelalte 4 meciuri, inclusiv main eventul Diaconu – Henry.
Gala “Invincibilii” este in direct la Pro TV si Sport.ro, sambata, 19 aprilie, incepand cu orele 18:30.

Biletele se gasesc la Sala Polivalenta si Sala Palatului.
Preturile sunt: 10 RON, 30 RON, 50 RON,100 RON, 300 RON SI 500 RON!


PROGRAMUL GALEI:


SPORT.RO

1. Carl Hendy vs. Vasili Andrianov
2. Silvio Branco vs. Abdelkader Benzinia
3. Cristian Hodorogea vs. Raul Asencio Cerisuelo

PRO TV

4. Viorel Simion vs. Rudi Encarnacion   
5. JoJo Dan vs. Raul Balbi
6. Dinu Bogdan vs. Stephane Messier
7. Main Event – titlul mondial WBC
Adrian Diaconu vs. Chris Henry – 12 reprize

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!