300 de milioane de oameni sunt in lacrimi! Jordan REVINE pentru o secunda de glorie! Omul in fata caruia LeBron James NU CONTEAZA

dream team Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Iunie 2012, 17:23
Data actualizarii: Duminica 17 Iunie 2012, 17:25

Visul celei mai bune echipe din ISTORIE a fost trait de americani in 92. Dream team-ul olimpic al lui Jordan si Magic Johnson e o legenda care inca ii obsedeaza pe fani!

La 20 de ani de cand a dominat lumea cum nicio alta echipa nu mai reusise vreodata, dream team-ul n-a depasit spatiul prezentului. Milioane de oameni din intreaga lume s-au indragostit de un sport pe care il creadeau doar al americanilor!

NBA TV a lansat documentarul pe care orice fan al sportului TREBUIE sa-l vada. Oamenii care au transformat Barcelona intr-un oras care uita de fotbal ca sa-i primeasca pe ZEII milionari din NBA  sunt inca un mister in Statele Unite.

Cum au reusit caractere atat de puternice sa fie o echipa la un turneu magic? La intrebarea asta incearca de 20 de ani specialistii si suporterii sa raspunda. Turneul dupa care pustii din Europa si-au vopsit mingile si au inceput sa poarte tricourile cu 23 ale lui Jordan n-are cum sa fie uitat de americani!

Audientele inregistrate de prima difuzare a documentarului au fost de-a dreptul impresionante!

Crezi ca va mai exista vreodata o echipa la fel de buna ca SUA in 92?

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!