Steaua face curatenie la iarna: Nesu ar putea ajunge la Ajax

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 18 Noiembrie 2007, 19:36
Data actualizarii: Duminica 18 Noiembrie 2007, 19:36
BECALI: "NESU SAU ALTII AR PUTEA PLECA DE LA STEAUA"

Ajax il urmareste de 6 luni pe Nesu de la Steaua - dupa schema cu care i-a cumparat pe Chivu, Lobont, Mitea sau Ogararu. " La iarna discutam cine pleaca de la Steaua"... spune patronul Stelei, Gigi Becali. Stirea a fost anuntata si in vestiarul din Ghencea, unde Steaua - Dinamo si Steaua - Slavia Praga pot schimba destinele oamenilor.

Nesu si Dica au fost cei mai scumpi spectatori de la Romania - Bulgaria. Nesu este dorit de Ajax, de unde Steaua asteapta 2 milioane ca sa-l vinda pe cel mai mare admirator al pitbulului Davids.

"N-am urmarit meciul Bulgaria - Romanai si nu stiam ca Dica si Nesu au stat in tribuna. Vom vedea in iarna cine pleaca de la Steaua. Nesu sau altii", spune finatatorul Stelei, Gigi Becali.

 Olympiakos a oferit 1,5 milioane pentru Nesu, insa in iunie 2006 pretul cerut de Steaua era aproape dublu. Intre timp a mai trecut o calificare in liga, si Nesu a ajuns cap de lista la Ajax, dupa ce Emanuelson a fost vindut la Roma.

Deocamdata la Amstrerdam soseste renul de la Sofia - cadou de Craciun cumparat de la bulgari de fundasul lui Ajax, Ogararu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!