SONDAJ: Voteaza sportivul roman al anului! Cine a impresionat cel mai mult in 2014?

sondaj sportivul anului Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Decembrie 2014, 12:22
Data actualizarii: Miercuri 17 Decembrie 2014, 12:23

Voteaza sportivul anului pe www.sport.ro! 

In 2014, romanii si-au indreptat din nou atentia catre tenis! Simona Halep are meritul asta. Milioane de oameni au stat cu sufletul la gura pe parcursul anului, la finala de la Madrid, de la Roland Garros, la semifinala de la Wimbledon sau la finala de la Turneul Campionilor. La 23 de ani, Simona Halep a ajuns pe locul 2 mondial pentru o scurta perioada, apoi a picat pe 3, cele mai bune performante de acest gen pentru tenisul feminin din Romania.

Halep nu a fost singura sportiva cu performante mari pe plan mondial. Larisa Iordache a fost cea mai medaliata sportiva de la Campionatele Europene de gimnastica si a luat argintul la Campionatul Mondial.

"Messi" din handbalul mondial, Cristina Neagu, si-a revenit dupa o accidentare grava si a jucat finala Ligii Campionilor cu Buducnost.

Romania se descurca bine si in lupte. Benny Adegbuyi, romanul din Cluj cu tata nigerian, a urcat pana pe locul 3 in clasamentul Glory si se va lupta pentru titlul mondial in scurt timp!

Ana Maria Branza ramane una din cele mai mari din scrima. Ea a cucerit titlul european in 2014 si se afla pe locul 4 mondial! 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!