SONDAJ: Voteaza momentul anului! Ce performanta a impresionat cel mai mult in 2014?

sondaj Momentul anului Sporturi
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 29 Decembrie 2014, 13:03
Data actualizarii: Luni 29 Decembrie 2014, 22:36

Alege momentul anului pe www.sport.ro! 

2014 a fost un an plin de momente memorabile pentru sportul romanesc.

Steaua a fost eliminata din Champions League de Cosmin Moti, care s-a transformat in portar pentru cateva minute si a reusit sa apere doua lovituri de la 11 metri si sa isi elimine rivalii. A fost un moment unic in fotbal, care a facut inconjurul lumii. Moti a devenit erou la Ludogorets, care va boteza o tribuna la stadion cu numele fundasului roman.

Simona Halep a avut un an magic, incheiat cu o victorie de vis in fata Serenei Williams la Turneul Campioanelor fara drept de apel, 6-2; 6-3. Halep a ajutat-o pe americanca sa se califice mai departe, iar apoi cele doua s-au intalnit in finala, unde Williams si-a luat revansa.

In aceasta toamna, echipa nationala s-a despartit de Victor Piturca, cel care a ales milioanele arabilor de la Al Ittihad. Anghel Iordanescu a revenit dupa 10 ani pe banca nationalei si a facut-o cu succes. A castigat cu 2-0 in fata Irlandei de Nord, iar Romania conduce grupa de calificare la EURO 2016. Nationala a urcat pana pe locul 15 in clasamentul FIFA in urma rezultatelor din acest an.

Stelistul Claudiu Keseru a avut cel mai bun an din cariera sa, cu un numar impresionant de goluri marcate in toate competitiile. Keseru a reusit o performanta unica in fotbal in partida cu Pandurii, 6 goluri cu care a ajuns in presa internationala si pe site-ul UEFA.

Handbalul romanesc a intrat in declin in ultimii ani, dar in ciuda problemelor financiare, nationala U18 a reusit o performanta uriasa, care ne da sperante pentru viitor. Junioarele au cucerit titlul mondial, primul dupa 10 ani pentru orice sport de echipa din Romania!

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!