14 ianuarie 2016 08:53

Drama in lumea sportului: fost campion mondial la sarituri cu schiurile, in stare critica dupa o cazatura grava


	Drama in lumea sportului: fost campion mondial la sarituri cu schiurile, in stare critica dupa o cazatura grava

Lukas Muller, sportiv in varsta de doar 23 de ani si fost campion mondial de juniori, a fost internat de urgenta dupa o cazatura in proba de sarituri cu schiurile care s-a desfasurat ieri la Bad Mitterndorf, in tara natala.

Bucurati-va de fotbal! Marti, 21 februarie, 21:45 Manchester City - AS Monaco! Joi, 23 februarie, 22:00 Genk - Astra, in direct la PRO TV!

O noua experienta in tribuna de peste 1 milion de oameni! DESCARCA GRATUIT noua aplicatie Sport.ro! Bucurati-va de fotbal

Lukas Muller a fost transportat de urgenta la spital dupa o cazatura extrem de dura in urma unui salt efectuat in proba de la Bad Mitterndorf. Sportivul s-a dezechilibrat in timpul sariturii si a ratat aterizarea, medicii care l-au consultat primii spunand ca acesta a suferit o grava accidentare la coloana vertebrala.

Pentru moment, multe detalii despre situatia sportivului de 23 de ani nu sunt cunoscute.

"Este o accidentare foarte grava la coloana vertebrala, insa e devreme pentru a estima consecintele", a spus doctorul Ulf Karner.

Lukas Muller este fost campion mondial de juniori in 2009.

Acesta a fost transportat la spitalul universitar din Graz, unde a si fost operat, scrie L'Equipe.

1 comentarii
  • 14 ianuarie 2016
    lulu Doamne fereste! Sper sa se recupereze, nu mai vreau sa aud astfel de vesti, e destul!!!...
A 20-a zi de manifestatii in Piata Victoriei. 2.000 de oameni au protestat in Capitala si alte cateva mii in tara. VIDEO
BRAT