1 martie 2012 09:14

Asta e cea mai tare: Tiger Woods renunta la golf pentru a se inrola in armata! Vezi de unde i-a venit ideea:


	Asta e cea mai tare: Tiger Woods renunta la golf pentru a se inrola in armata! Vezi de unde i-a venit ideea:

Banii nu aduc fericirea. Este si cazul lui Tiger Woods, unul dintre cei mai bogati sportivi ai lumii, care este gata sa renunte de tot la golf.

Fostul antrenor al lui Tiger Woods, Hank Haney, a recunoscut ca elevul sau este gata sa renunte la golf pentru a putea fi puscas marin in armata SUA.

Colaborarea dintre Woods si Haney s-a sfarsit in 2010, dupa implicarea acestuia intr-un scandal sexual. Tiger Woods a visat dintotdeauna sa isi serveasca patria, la fel cum a facut-o tatal sau Earl, care a luptat in Vietnam.

“Nu stiu cum o sa faca lucrul asta, insa dupa ce am vorbit cu el mi-am dat seama ca are un plan serios. M-am gandit apoi ‘Waaw. Uite-l pe Tiger Woods, probabil cel mai mare atlet al lumii care este gata sa renunte la tot pentru a incepe o viata militara”, povesteste fostul sau antrenor.

Tiger Woods a inceput deja pregatirea pentru a putea trece testele: “A facut mai multe sarituri cu parasuta si exercitii de lupta corp la corp. A alergat cate 7 km in bocanci pentru a se obisnui cu efortul si s-a tarat prin tuneluri”, mai povesteste Haney.

Citeste si:
1 comentarii
  • 1 martie 2012
    Adfcr Esti passionat de p_ok-er si nu ai bani sa joci? Stii ca exista un site care iti da 50 de dolari bani reali ca sa joci si sa inveti p_ok-er la nivel profesional? intra aici b*i*t.*ly/P*SH*o*me (fara stelute *) si inregistreaza-te. Va trebui sa treci un test pentru ati demonstra cunostintele in domeniu. Mult noroc! (anuntul se adreseaza doar persoanelor cu o varsta minima de 18 ani) Adfcr...
Mesajele protestatarilor: ”Nu mai reprezentăm nimic pentru ţara asta, suntem buni doar în preajma alegerilor!”
BRAT