O noua plecare soc de la Barcelona. Efectul Neymar: unul dintre cei mai importanti oameni din club a parasit corabia din "dezamagire"
7 2017 19:57

O noua plecare soc de la Barcelona. Efectul Neymar: unul dintre cei mai importanti oameni din club a parasit corabia din "dezamagire"

Barcelona a mai pierdut un om important.

Bate Cupa la PRO X! Miercuri, 18:30 Hermannstadt - Steaua! Joi, 20:30 Craiova - Dinamo

Marti, 6 martie, in direct la PRO TV: PSG - Real Madrid! Bucurati-va de fotbal!

Barcelona se confrunta cu probleme. In plin scandal politic, clubul catalan are parte de incertitudine, nestiind ce ii rezerva viitorul.

In urma cu o saptamana, Barcelona i-a pierdut pe Carles Villarrubi si Jordi Mones, vicepresedinte al clubului, respectiv directorul responsabil cu partea medicala. Acum, si directorul sportiv Raul Sanllehi a decis sa plece.

Presa catalana anunta ca Raul Sanllehi, omul cheie care s-a ocupat de transferurile Barcei in ultimii ani, a decis sa plece, acesta fiinde dezamagit de ultimele evenimente, mai ales de transferul lui Neymar la PSG.

Sanllehi a activat timp de 15 ani la Barcelona, el fiind cel care a purtat direct negocierile in 2013 pentru aducerea lui Neymar de la Santos. De altfel, acesta a avut o relatie foarte buna cu brazilianul de-a lungul sederii acestuia pe Nou Camp.1 comentarii
  • 7 2017
    Spidoo24 Mai este nevoie si de schimbari la un asemenea fost si transferuri bune si transferuri rele.S-a terminat un ciclu,sa vină alții!...
BRAT