21 iunie 2011 14:10

Mourinho pregateste un 4-3-3 de senzatie la Real Madrid! Vezi echipa ce ar urma sa aduca APOCALIPSA la Barcelona:


	Mourinho pregateste un 4-3-3 de senzatie la Real Madrid! Vezi echipa ce ar urma sa aduca APOCALIPSA la Barcelona:

Doi jucatori noi si o tactica supra ofensiva! Mourinho pregateste detronarea Barcelonei!

Cea mai tare gala de box a anului, LIVE la ProTV pe 29 aprilie! ASEDIU pe Wembley: Klitschko vs Joshua si Simion vs Quigg!

Tremura Oltenia: Craiova vrea in Europa! Craiova - Voluntari, joi, 20:30, in direct la Sport.ro!

Fiare dezlantuite in cusca la KOnfruntarea campionilor! Marti, 21:00, in direct la Sport.ro!

Satul sa fie acuzat ca joaca prea defensiv, Mourinho va forma un 4-3-3 de senzatie in sezonul urmator.

Cu Sahin la mijloc si Coentrao in aparare, noul Real Madrid vrea sa fie o adevarata masina de goluri.

Daca in poarta si in aparare, cu exceptia lui Coentrao, lucrurile raman neschimbate, la mijloc si in atac sunt zonele unde se vor produce schimbarile principale.

Pepe va inchide jocul in fata fundasilor, Xabi Alonso va fi liantul intre defensiva si atac, iar Sahin si Ozil vor fi servanti pentru Ronaldo, ce va pendula pe tot terenul, si Higuain, ce care va fi varf impins in coasta apararii adverse.

Vezi mai jos cum va arata noua echipa a Realului, in 2011-2012:

103 comentarii
 • 27 iunie 2011
  p3qs daa bun 11 ... da ptu ii mai cumpara pe neymar, varane .. sa stea pe banca si in urmatorul sezon sa se transfere :D sau D.Maria si Kaka ... Nu-l inteleg pe Ricardo dc nu pleaca ... este de laudat ca vrea sa acopere cele 67 mil. dar mai bine pleaca macar la inter ..... EL NU ESTE VINOVAT CA A FOST TRAUMAT !!!!
 • 22 iunie 2011
  hiden unde e apocalipsa????? realu tot o distruge pe barca si tot ia campionate si ucl-uri de 5-6 ani... mai bn sa taca si murinho si ziaristii
 • 22 iunie 2011
  Barcelona Mourinho unde e anghel di maria ? ahh? cu 4-33 parerea mea real n-o sa fie la fel de buna ,ar trebui un 4 5 1 : casillas ramos carvalho pepe coentra ozil sahin alonso ronaldo di maria benzema/higuain
 • 22 iunie 2011
  alex intainte sa va faceti sperante:)) va zic doar atat MESSI XAVI INIESTA :) alcatuiti cea mai buna aparare din lume si tot o vor sparge asa ca ciocu mic
 • 22 iunie 2011
  Robert LIKE !!!
 • 21 iunie 2011
  alex Poate sa sio faca cum vrea el dar nu are nici o sansa in fata lu BARCA: ba e Messi acolo si Villa fac RAVAGi
 • 21 iunie 2011
  Ciprian S. Aşa mai merge. Foarte completă echipa actuală. :d
 • 21 iunie 2011
  nykw NU vedeti pe Kaka nuci nu il baga vai de steaua lor !! Real e cea mai dusa echipa .Kaka cand intra da pase si joaca pase nu ca ronalod fugi dupa minge si se intoarce si el si gata.. Vai de ei.Kaka trebuie sa revina la Milan nu-i de el echipa asta care nu stie sa joace o pase.
 • 21 iunie 2011
  luci campionu real madrid o va spulbera pe barca cu multe goluri.¡ real madrid campiona!!!!!!!!! :-p
 • 22 iunie 2011
  andrey campionul barcelona va ramana intotdeauna regina europei realul este slaba dar nu o sa mai fie niciodata regina europei pentruca in ultimii ani barcelona era regina europei si asa va fi intotdeauna si real madrid este ca un vierme pentru barcelona.
 • 22 iunie 2011
  lucy campionu ce barcelona.barça numa de 4 ori o castigat champiosligu si real de 9 ori si anu vitor va fi a 10 oara!!!!!!!!!!!!11
 • 22 iunie 2011
  andrey campionul realul nu o sa o bata niciodata pe barcelona pentru ca barcelona este cea mai buna echipa din lume si o poate bate pa real la orice ora sau min.
 • 22 iunie 2011
  luci campionu anu vitor barcelona va ca cadea nu p sa mai fie" barcelona regina europei" acma reeal madrid va fi campioana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 • 21 iunie 2011
  blabla In locul lui pepe-- Xabi si in locu lu xabi --di Maria sau Kaka
vezi mai multe comentarii
BRAT