12 2017 22:40

Iubita lui Ronaldo a nascut la Madrid! Prima imagine cu micuta Alana Martina


	Iubita lui Ronaldo a nascut la Madrid! Prima imagine cu micuta Alana Martina

Cristiano e tata pentru a 4-a oara!

Se simte (A)Roma calificarii: Lazio - Steaua, in direct la PRO TV, joi, ora 20:00!

Chelsea - Barcelona, marti, 20 februarie, 21:45, IN DIRECT la ProTV. Bucurati-va de fotbal!

Iubita sa, Georgina Rodriguez, a nascut in aceasta seara la Madrid. Alana Martina e numele pe care Cristiano si Georgina l-au ales pentru cel mai nou membru al familiei.

"Tocmai s-a nascut Alana Martina. Geo si Alana sunt foarte bine. Suntem toti foarte fericiti", e mesajul pe care Cristiano l-a transmis chiar din sala in care iubita sa a nascut.

Ronaldo mai are 3 copii. Cristiano Jr. s-a nascut in iunie 2010 in Statele Unite, dar nu se stiu detalii despre mama sa. Ronaldo are custodia totala a micutului. Starul lui Real Madrid mai are doi copii gemeni, Eva si Matteo, nascuti de o mama surogat tot in SUA in acest an.
 

 

A Alana Martina acaba de nascer! Tanto a Geo como a Alana estão muito bem! Estamos todos muito felizes! ❤️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Citeste si:

#Cristiano Ronaldo

2 comentarii
  • 13 2017
    Eu Xd xd Penaldo xd xd.Dacă unii in mintea ta spală wc-uri doar ca nu au aceeasi parere cu tine atunci înseamnă ca tu esti retardat mintal!!. Penaldo poate fi cel.mai gelat om din lume dar frumos nu cred. Si ca fotbalist pot să recunosc ca a muncit mult sa ajunga unde este, dar asta nu înseamna ca e cel mai bun!!! Sânt destui muult mai talentați ca el, doar că nu au avut norocul si tupeul lui!!....
  • 13 2017
    xD xD RONALDO xD xD Cel mai frumos om din lume si cel mai bun jucator de fotbal al planetei PUNCT si orice a-ti zice voi oricum el a castigat bani faima etc iar voi spalati WC-uri in Romania asa ca mai plangeti va rog :) HAHAHA...
Reacția violentă a unui taximetrist, când i se cere să pornească aparatul de taxat. ”Vrei să te dau altfel jos?”
BRAT