Intalnire de gradul 0 intre Galca si Luis Enrique dupa BATAIA de la Barca - Espanyol! Anuntul facut azi in Spania
10 ianuarie 2016 15:38

Intalnire de gradul 0 intre Galca si Luis Enrique dupa BATAIA de la Barca - Espanyol! Anuntul facut azi in Spania

Galca si Luis Enrique vor sa detensioneze atmosfera inaintea returului din Cupa Spaniei.

Steaua - Lazio, 15 februarie, 22:00, in direct la PRO TV!

Barca a castigat cu 4-1 prima mansa. La final, a fost bataie intre jucatori. Galca si Luis Enrique se vor intalni marti, in ziua dinaintea revansei, pentru a transmite un mesaj in fata suporterilor si a jucatorilor din cele doua vestiare. Intalnirea traditionala dintre antrenorii Barcelonei si cei ai lui Espanyol cu o zi inaintea derby-urilor, abandonata in ultimul timp, ar putea avea o contributie decisiva la calmarea spiritelor.

Ar fi prima discutie pe care Galca si Luis Enrique ar purta-o intr-un cadru neoficial, dupa ce precedentele doua intalniri au fost ratate. Mai intai pentru ca meciul de campionat s-a jucat cu o zi dupa Anul Nou si ambii au preferat compania familiilor, apoi pentru ca agendele celor doua cluburi nu s-au potrivit, inaintea  turului din Cupa.

"Sunt dispus sa ne intalnim, trebuie sa-l intrebati pe cei de la Barcelona daca vor", a spus Galca in aceasta dimineata.

"Cum sa nu, sigur ca vreau sa ma vad cu Galca. Il cunosc personal, e un antrenor pe care il admir. Nu e nicio problema!", i-a raspuns la cateva ore dupa Luis Enrique.
 0 comentarii
Noi proteste în toată ţara, inspirate de discursul Regelui în Parlament în 2011
BRAT