15 februarie 2016 12:06

Football Leaks a publicat in premiera contractul REAL al lui James Rodriguez la Madrid! Cati bani castiga

Agentul Jorge Mendes ramane tinta principala a rusilor de la Football Leaks.

Fiare dezlantuite in cusca la KOnfruntarea campionilor! Marti, 21:00, in direct la Sport.ro!

Cea mai tare gala de box a anului, LIVE la ProTV pe 29 aprilie! ASEDIU pe Wembley: Klitschko vs Joshua si Simion vs Quigg!

Tremura Oltenia: Craiova vrea in Europa! Craiova - Voluntari, joi, 20:30, in direct la Sport.ro!

Rusii de la Football Leaks au publicat un nou contract spectaculos din fotbal. De aceasta data este vorba despre James Rodriguez, jucatorul lui Real Madrid.

Pana acum, tintele principale si spectaculoase ale celor de la Football Leaks au avut legatura cu super agentul de fotbalisti Jorge Mendes.

Dupa ce sursa citata a publicat contractul lui De Gea cu Real inainte ca mutarea sa pice in ultimul minut, acum pe net au aparut cifrele contractului lui James.

Daca in 2014-2015 jucatorul a avut un salariu de €7,009,930, Real i-a marit veniturile la €7,759,380 pe an incepand cu anul 2015 pana in 2020.1 comentarii
  • 15 februarie 2016
    MIHAI Doamne,nu e dreptate pe lumea asta nenorocita!Numai uitati-va ce fatzau de retardat are!Cum sa dai milioane la rudimentele astea care nu stiu decat sa dea cu piciorul in bashica,iar cand deschid gura,zici ca dau cu pietre!!!!Si,o dau bine cu bashica ,nu zic nu....dar sa le dai milioane pentru chestia asta...e aproape IMORAL!...
BRAT