Football Leaks a publicat in premiera contractul REAL al lui James Rodriguez la Madrid! Cati bani castiga
15 februarie 2016 12:06

Football Leaks a publicat in premiera contractul REAL al lui James Rodriguez la Madrid! Cati bani castiga

Agentul Jorge Mendes ramane tinta principala a rusilor de la Football Leaks.

Sa vina si Mourinho! Tragerea la sorti a grupelor Europa League: vineri, 14:00, in direct la Sport.ro si pe www.sport.ro!

Rusii de la Football Leaks au publicat un nou contract spectaculos din fotbal. De aceasta data este vorba despre James Rodriguez, jucatorul lui Real Madrid.

Pana acum, tintele principale si spectaculoase ale celor de la Football Leaks au avut legatura cu super agentul de fotbalisti Jorge Mendes.

Dupa ce sursa citata a publicat contractul lui De Gea cu Real inainte ca mutarea sa pice in ultimul minut, acum pe net au aparut cifrele contractului lui James.

Daca in 2014-2015 jucatorul a avut un salariu de €7,009,930, Real i-a marit veniturile la €7,759,380 pe an incepand cu anul 2015 pana in 2020.1 comentarii
  • 15 februarie 2016
    MIHAI Doamne,nu e dreptate pe lumea asta nenorocita!Numai uitati-va ce fatzau de retardat are!Cum sa dai milioane la rudimentele astea care nu stiu decat sa dea cu piciorul in bashica,iar cand deschid gura,zici ca dau cu pietre!!!!Si,o dau bine cu bashica ,nu zic nu....dar sa le dai milioane pentru chestia asta...e aproape IMORAL!...
Noul tip de serviciu militar, cu durata de trei luni, intra in vigoare de la 1 ianuarie. Cati tineri vor fi "luati la oaste"
BRAT