Cea mai mare tradare din fotbal? Impresarul vrea sa-l duca la Barcelona, fotbalistul refuza: 100 de milioane costa "afacerea"
7 2017 16:53

Cea mai mare tradare din fotbal? Impresarul vrea sa-l duca la Barcelona, fotbalistul refuza: 100 de milioane costa "afacerea"

Jorge Mendes pregateste una dintre cele mai spectaculoase mutari din fotbalul european. Ar fi in acelasi timp si o mare palma data sefilor de pe Bernabeu.

Bate Cupa la PRO X! Miercuri, 18:30 Hermannstadt - Steaua! Joi, 20:30 Craiova - Dinamo

Marti, 6 martie, in direct la PRO TV: PSG - Real Madrid! Bucurati-va de fotbal!

Potrivit Don Balon, Jorge Mendes, impresarul lui James Rodriguez, vrea sa-i convinga pe cei de la Bayern sa-l cumpere definitiv pe fotbalistul columbian si apoi sa-l trimita la Barcelona. James Rodriguez, in varsta de 26 de ani, a fost imprumutat de Real Madrid la Bayern. Plecarea lui Carlo Ancelotti i-a ingreunat situatia lui Rodriguez care acum isi doreste un nou club. Intreaga afacere ar urma sa se ridice la suma de 100 de milioane.

Aceasta este dorinta impresarului. Jucatorul nu este dispus sa marseze la o asemenea tradare. In ciuda faptului tratamentului primit la Real, atat din partea conducerii, cat si din partea lui Zidane, Rodriguez sustine ca ramane in continuare un fan al gruparii madrilene si nu ar accepta un transfer la Barcelona.

James Rodriguez a marcat 36 de goluri in 110 partide pentru Real Madrid in perioada 2013-2017.1 comentarii
  • 8 2017
    Dan James Rodriguez e jucatorul Realului,nu are cum s-ajunga la barca. El a fost imprumutat pe 2 ani la Bayern cu optiune de cumparare...cum sa ajunga la barca fara semnatura de la Real???? Astea-s inventii de rubrica vesela....
BRAT