30 martie 2016 14:45

A batut recordul lui Messi! Un freestyler magician a reusit reusit sa opreasca o minge aruncata de la inaltimea unui bloc de 10 etaje! VIDEO

Messi i-a uimit pe japonezi anul trecut, cand a reusit sa puna un stop perfect unei mingi aruncate de la o inaltime de 18 metri. Un englez i-a batut recordul.

Miercuri, 29 martie, in direct la PRO TV, 21:30: CSU Craiova - Dinamo! Joi, 30 martie, live la Sport.ro, 21:00: Viitorul - Astra!

Special: Romania de Mondial! Toate informatiile, reactii si comentarii inainte, in timpul si dupa Romania - Danemarca!

Englezul John Farnworth a stabilit un nou record, dupa ce a pus stop unei mingi aruncate de pe o macara, de la inaltimea de 32 de metri, comparabila cu cea a unui bloc cu 10 etaje.

Freestylerul a fost inspirat de un filmulet care a devenit viral pe net anul trecut, cand Messi a facut acelasi lucru, dar de la o inaltime de 18 metri, intr-un show TV din Japonia.

Englezul de 30 de ani, care a facut cei 40 de kilometri din maratonul Londrei tinand mingea pe picior, spune ca aceasta este cea mai complicata incercare de a intra in cartea recordurilor.

John Farnworth a devenit cunoscut in 2007, dupa ce a stabilit un record de mingi tinute pe cap - 83 de repetari intr-un minut.

In total, Farnworth detine sase recorduri recunoscute oficial de Guinness World Records, toate implicand talentul sau de a controla mingea.

2 comentarii
  • 31 martie 2016
    Chris una e fotbalul, altceva e circul !...
  • 30 martie 2016
    EL+COMANDAN7E+!!!! RECORDUL DE PENALTYURI SAU CE? :)))))))))))))))))))) 17 PENALTYURI DOAR IN LA LIGA SI INCA NU S-A TERMINAT SEZONUUUUUULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!! PENALTYLONA!!!!!!!!!!!!!!! PESSINALTY, PEYMAR, PENUAREZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! M__EEEEEEEEEEEEEEEEEEE UEFALONA! :))))))...
Reactia vicepremierului Daniel Constantin dupa ce a ramas fara sprijin politic: Mingea e in terenul lui Dragnea si Grindeanu
BRAT