"Vrem stadioane! Multe!" Bogdan Hofbauer scrie despre unica sansa de renastere a fotbalului romanesc
20 martie 2017 10:08

"Vrem stadioane! Multe!" Bogdan Hofbauer scrie despre unica sansa de renastere a fotbalului romanesc

Suporterii lui Dinamo au umplut Arena Nationala cu bannere mai rar vazute la fotbal. Mesajul "Vrem stadion fara pista" e crucial pentru fotbalul din Romania, desi am auzit prea multe voci razand pe seama lui.

Superkombat: Visul American! Vineri, 7 aprilie, ora 20:00, in direct la Sport.ro!

Bucurati-va de fotbal, in direct la PRO TV! Marti, 11 aprilie, 21:45 Juventus - Barcelona in UEFA Champions League! Joi, 13 aprilie, 22:00: Anderlecht - Manchester United!

Sa nu intram pe o pista falsa! Comparatia cu "vrem spitale, vrem autostrazi, vrem-orice-mai-putin-ce-putem-avea-acum" e la fel de potrivita ca apararea cu libero azi. Daca ai nevoie de un lucru, nu trebuie sa renunti la toate celelalte oportunitati pentru acel lucru. Si nu trebuie sa renunte in primul rand cei care traiesc in fotbal sau din fotbal. 

"A venit de sus!" Cand Romania a decis sa organizeze o felie din Euro 2020, Guvernul si-a luat niste angajamente. Nu va muri nimeni de foame din cauza asta. Iar daca UEFA cere reconstruirea a 4 stadioane, toata lumea din fotbalul romanesc trebuie sa se bucure de aceasta pomana, ca prea rar se da cu mistria si canciocul pentru vreun stadion si prea des ne plangem ca nu au pe unde sa joace echipele de la noi.

Am admirat cu totii Islanda la Euro, dar daca vrem sa fim corecti trebuie sa recunoastem ca povestea ei frumoasa nu ar fi existat daca, la un moment dat, stabii Islandei nu ar fi decis sa construiasca terenuri care sa aiba si altceva decat noroi anti-fotbal. Un stadion poate face diferenta intre a juca fotbal si a bate mingea.

Citeste continuarea pe hoffi.ro2 comentarii
  • 20 martie 2017
    LuciD Toți vrem ca statul să ne dea bani pentru afacerile noastre personale. Si de când fotbalul este prioritatea numărul 1 în sport ?...
  • 20 martie 2017
    dan capitan de plai la nivelul care se joaca fotbal in Romania sa zica multumesc daca i mai lasa si in curtea scolii............
Productia de gaze, liberalizata de la 1 aprilie. Ce inseamna asta pentru consumatorii casnici si de ce se tem furnizorii
BRAT