Cum e la o etapa de sarituri cu schiurile! SHOW TOTAL pe trambulina, spectacol in jurul ei!
13 2016 16:43

Cum e la o etapa de sarituri cu schiurile! SHOW TOTAL pe trambulina, spectacol in jurul ei!

FOTO ȘI VIDEO! Martor ocular la ultima etapa din Turneul celor 4 trambuline, in Austria, la Bischofshofen

Vineri, 10 iunie, in direct la PRO TV: Romania - Franta! Cel mai tare meci al fiecarei zile de la Euro e in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania. In direct la Pro TV, meciurile Romaniei la UEFA EURO 2016™!

In fata e doar scena. In jurul ei, 20.000 de oameni canta, danseaza si flutura permanent steaguri, mii de steaguri. DJ-ul e foarte, foarte bun. Alternează germana cu engleza ca sa tina in priza toata lumea si face o atmosfera superba. Poate nu va vine sa credeți, dar fara sa zica nici macar o data “icari moderni”!

Toata lumea stie despre ce e vorba: ultima etapa a Turneului celor 4 Trambuline, la Bischofshofen, in Austria. Pe 6 ianuarie, in fiecare an, micutul oras austriac cu doar 10.000 de locuitori se transforma intr-o uriasa petrecere. As indrazni sa spun ca in restul anului doarme, nu pare a se inampla altceva. Se odihneste pentru petrecerea de la etapa de sarituri cu schiurile, eventual viseaza la un austriac invingator.

Petrecerea nu are loc doar la trambulina. De fapt, la trambuline, pentru ca sunt trei, una langa alta, de diferite dimensiuni. Centrul e cucerit de toate natiunile sporturilor de iarna. Pe scene improvizate canta muzica, lumea danseaza, bea bere si vin la suprapret si flutura steagul tarii pe care o reprezinta. Te simti de parca esti prieten cu toata lumea. Nu pare a exista nici macar notiunea de incident, desi e vorba de “galerii” rivale.

CITEȘTE TEXTUL INTEGRAL SI VEZI GALERIA FOTO SI VIDEO PE BLOG

1 comentarii
Orasul din Germania in care oamenii platesc taxa pentru a intra in parc si toata lumea e multumita. Cum i-a convins primarul
BRAT