Vedetele Spaniei s-au distrat LIVE cu fanii inainte de sosirea in Romania. Ce au facut Pique, Sergi Roberto si Jordi Alba | VIDEO
23 2016 09:48

Vedetele Spaniei s-au distrat LIVE cu fanii inainte de sosirea in Romania. Ce au facut Pique, Sergi Roberto si Jordi Alba | VIDEO

Romania se pregateste pentru un meci de gala impotriva campioanei europene en-titre si a fostei campioane mondiale Spania. Nationala iberica va sosi la Cluj la sfarsitul saptamanii.

Vineri, 10 iunie, in direct la PRO TV: Romania - Franta! Cel mai tare meci al fiecarei zile de la Euro e in direct la PRO TV!

Toata Romania vede Romania. In direct la Pro TV, meciurile Romaniei la UEFA EURO 2016™!

Pana la sosirea in Romania, Pique & Co se vor duela cu o alta fosta campioana mondiala - Italia. Meciul se va juca maine, pe Stadio Friuli din Udine.

Inaintea duelurilor cu Italia si Romania, in vestiarul spaniolilor atmosfera este una foarte buna, lucru dovedit si de gestul inedit al lui Pique, Jordi Alba si Sergi Roberto.

Cei trei jucatori ai Barcelonei au intrat intr-un "live" cu suporterii cu ajutorul aplicatiei Periscope si s-au distrat pe cinste.

Meciul Romania - Spania va avea loc pe 27 martie, la Cluj, fiind programat la ora 21:45.

0 comentarii
Ce spun analistii despre amenintarile lui Putin la adresa Romaniei. "Nu e ca in cazul Ucrainei, sa faca ce vrea"
BRAT