Iordanescu a pierdut azi un jucator! Nu poate fi recuperat pana la partida cu Spania si a parasit cantonamentul
24 martie 2016 13:24

Iordanescu a pierdut azi un jucator! Nu poate fi recuperat pana la partida cu Spania si a parasit cantonamentul

Laszlo Sepsi nu a putut fi recuperat de staff-ul medical al ”tricolorilor” si nu va mai face deplasarea la Cluj-Napoca pentru meciul cu Spania.

KOnfruntarea Finala: Badr Hari vs Rico Verhoeven, sambata 10 decembrie | Sport.ro si pe voyo.ro de la 23:00

Marius Lacatus vine la Ora exacta in sport, joi, de la 10:45, la Sport.ro!

BUCURATI-VA DE FOTBAL: VILLARREAL - STEAUA, maine la ProTV si pe voyo.ro - 18:00! Special: Ziua Nationala incepe la 17:00 pe Sport.ro!

"In momentul prezentarii la lot, staff-ul medical a evaluat situatia fundasului lui FC Nurnberg, identificand probleme medicale care l-ar fi impiedicat pe jucator sa ia parte la cele doua meciuri de pregatire din aceste zile. De aceea, selectionerul Anghel Iordanescu a decis, in ziua reunirii, sa il convoace si pe Alin Tosca, de la FC Steaua Bucuresti", scrie site-ul FRF.

"Sepsi nu a fost inclus in lotul pentru meciul cu Lituania de miercuri. Fara sanse de a fi refacut la timp pentru meciul cu Spania de duminica, internationalul roman a parasit joi cantonamentul echipei nationale si s-a intors la club pentru a continua recuperarea", mai anunta Federatia. 

Delegatia Romaniei decoleaza spre Cluj-Napoca vineri, 25 martie, la ora 17:25, de pe Aeroportul International "Henri Coanda". 1 comentarii
DNA a extins urmarirea penala in dosarul Bogdan Gigina. Suma ceruta drept daune de familia politistului
BRAT