Iordanescu a pierdut azi un jucator! Nu poate fi recuperat pana la partida cu Spania si a parasit cantonamentul
24 2016 13:24

Iordanescu a pierdut azi un jucator! Nu poate fi recuperat pana la partida cu Spania si a parasit cantonamentul

Laszlo Sepsi nu a putut fi recuperat de staff-ul medical al ”tricolorilor” si nu va mai face deplasarea la Cluj-Napoca pentru meciul cu Spania.

Optimile UEFA EURO 2016™ se vad la ProTV | Duminica, 22:00 Ungaria - Belgia; luni, 19:00 Italia - Spania

Cele mai tari meciuri de la EURO si fazele finale se vad la ProTV! Bucurati-va de fotbal

"In momentul prezentarii la lot, staff-ul medical a evaluat situatia fundasului lui FC Nurnberg, identificand probleme medicale care l-ar fi impiedicat pe jucator sa ia parte la cele doua meciuri de pregatire din aceste zile. De aceea, selectionerul Anghel Iordanescu a decis, in ziua reunirii, sa il convoace si pe Alin Tosca, de la FC Steaua Bucuresti", scrie site-ul FRF.

"Sepsi nu a fost inclus in lotul pentru meciul cu Lituania de miercuri. Fara sanse de a fi refacut la timp pentru meciul cu Spania de duminica, internationalul roman a parasit joi cantonamentul echipei nationale si s-a intors la club pentru a continua recuperarea", mai anunta Federatia. 

Delegatia Romaniei decoleaza spre Cluj-Napoca vineri, 25 martie, la ora 17:25, de pe Aeroportul International "Henri Coanda". 


1 comentarii
BREXIT. Cum incepe procesul oficial de iesire din UE. Oficial european: "Asteptam o scrisoare". Scotienii vor independenta
BRAT